2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky doma opět nezaváhaly


Branky


18

V Darkovičkách se body loupí velmi těžko, o čemž se v sobotu přesvědčil i rozjetý Chlebičov. Domácí tým opět vsadil na osvědčenou obranu a tvrdě trestal hrubky soupeře. Navíc se mohl spolehnout na skvělého brankáře, který svůj tým několikrát podržel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky šly do dvoubrankového vedení

Chlebičov měl ospalý start do utkání. Dlouho se svěřenci trenéra Axmanna nemohli dostat do tempa. Darkovičky naopak vyčkávaly a dokázaly z minima vytěžit maximum. Rychlonohý Kalvar potáhl míč po straně, prošel do vápna a přihrávkou pod sebe nabídl úvodní trefu Kempnému – 1:0. Kalvar poté asistoval i u druhé trefy svého týmu. Jeho centr se svezl na kopačku Kuřidéma, jenž s nabídkou ke skórování nepohrdnul – 2:0. Chlebičov se přihlásil ke slovu až v samém závěru první půle, kdy byl blízko snižující trefě. Po přímém kopu Kužela a odrazech předvedl domácí brankář Chvěja ve výskoku neuvěřitelný ekvilibristický zákrok. 

 

Chlebičov ožil, ale stačil už jen snížit

Po změně stran mohl přidat třetí branku po sólu Kempný, ale ztratil se ve svých kličkách a ve finále se zahnal do velkého úhlu. Rázem ožil hostující Chlebičov, který převzal otěže zápasu. Po centru Vály střílel do tyče Korbel, z následné dorážky mířil Silber pouze do boční sítě. Střelu Černohorského z voleje vychytal dobře přichystaný Chvěja. Snížující trefu zajistil až roh Kužela, po kterém se ve skrumáži nejlépe zorientoval Korbel a pohodlně snižoval – 2:1. Hosté i nadále bušili do soupeře a tlačili se k vyrovnání, ovšem střely Silbera a Valy mířily mimo vymezený prostor, který bedlivě střežil vynikající Chvěja. I jeho zásluhou si Darkovičky dokráčely pro cenné vítězství. Vyhrocený závěr zápasu poznamenaly ostré zákroky a zbytečná vyloučení na obou stranách. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Za výhru musíme být maximálně spokojeni, protože jsme hodně lepili sestavu. Z minima jsme vytěžili maximum a nakonec připisujeme tři body. Utkání nebylo vůbec jednoduché. Škoda, že jsme po přestávce nepřidali třetí branku, nemuseli jsme se až do konce obávat o výsledek, protože soupeř byl ve druhé půli podstatně fotbalovější. Závěr zápasu byl dle mě zbytečně vyhrocený"

SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann: "Měli jsme velmi špatný první poločas, do utkání jsme vstoupili vlažně a hrubkami nabídli Darkovičkám laciné vedení. Po přestávce se to už zlepšilo, měli i spoustu šancí na vyrovnání. Ale z celkového pohledu nejsem spokojený. Za celou dobu, co tento tým vedu, byl tohle asi nejslabší výkon, který jsme předvedli. Musíme se v příštím zápase podstatně zlepšit"



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , A. Kuřidém [-] (75. P. Kabisch [-] ) , D. Kempný [-] (93. M. Dundr [-] ) , J. Hanauer [-] (97. M. Duda [-] ) , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , M. Gai [-] , O. Hellebrand [-] , D. Rychnovský [-] , L. Lindovský [-]

SK Viktorie Chlebičov
K. Janetzký [-] - D. Drexler [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , M. Silber [-] (89. R. Kolig [-] ) , V. Koneczný [-] (61. M. Stošek [-] ) , J. Radek [-] (68. D. Matyášek [-] ) , M. Dzierža [-] , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , F. Vala [-]

ŽK: 51. J. Hanauer , 57. A. Fojtík , 70. L. Lindovský , 96. F. Chvěja - 75. D. Drexler , 79. D. Matyášek , 83. D. Sedlář . ČK: 89. P. Kabisch - 97. R. Kolig .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - POBOŘIL Radek, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

I když to budou mít hosté velmi těžké proti skvěle organizované obraně a výbornému gólmanovi, myslím si, že Chlebičov svou kvalitou dokáže vybojovat výhru.

Tip: výhra hostů