1:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hředle byly na Rakovník krátké, zápas nezdramatizovaly + FOTO


Branky


81. Š. Ďurina - 12. M. Tvrz , 28. M. Cibulka , 67. P. Kýzl , 79. P. Kýzl
0

Očekávání se nenaplnilo. Podle výkonu rakovnické rezervy v posledním kole, by jeden řekl, že to nebude mít ve Hředlích jednoduché. Sice za hosty nastoupili tři hráči A mužstva, ale jejich výkon byl od prvních minut diametrálně rozdílný, než nezdar s Lišany. Hředelským fotbalistům chyběla hlubší myšlenka a Hrbka prověřili hodně málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve čtvrté minutě už hledal Vydra z brankové čáry na vápně připraveného M. Tvrze, kterého Malinovský vychytal. Útok Bechnera na druhou stranu zastavila boční síť. Za chvilku se hrálo znovu dolů a Malinovský opět vyškrábl míč na roh, když tentokrát vzdoroval po Hovorkově akci preciznímu zakončení Isteníka.

Vzápětí došlo k dohadům mezi hostujícím trenérem a hlavním rozhodčím Titlbachem, který nakonec kouče Rakovníka vykázal z lavičky. Ve 12. minutě přehrála rezerva balon až přes gólmana Hrbka, který vyslal do úniku dlouhým odkopem M. Tvrze. Využití bylo stoprocentní, neboť Marek z hranice šestnáctky zamířil přímým nártem na zadní šibenici  0:1.

Dobrou šanci měl po deseti minutách Vitner, ale jeho zakončení na zadní tyč dlouhán Hrbek vytěsnil. Ve 26. minutě měly Hředle největší šanci zápasu, a to když Vitner zakombinoval se Šmídem. Bohužel pro domácí doputoval míč jen do tyče. Nedáš - dostaneš.

Rakovník po sérii centrovaných míčů nakonec balon do vápna přece jen dostal – konkrétně M. Tvrz vyhledal na zadní tyči osamoceného Cibulku. Ten po vzoru ligových hráčů zpracoval balon na prsa a pumelicí prostřelil bezmocného brankáře – 0:2. Pár vteřin před poločasovým hvizdem měl na hlavě gólovku Došek, ale jeho kladivo do sítě nekleplo. 

Po přestávce se mohl prosadit Mates, to by mu ale nesměl na vápně do míče sáhnout spoluhráč M. Tvrz, který byl navíc v ofsajdové pozici. Pak dal o sobě vědět střídající Faigl, který se z půlky řítil do otevřené obrany, ale jeho zakončení na přední tyč nebylo šťastné.

Ten samý hráč se v 61. minutě postavil ke standardce. Míč letěl na Kýzla, který při své výšce nenechal nikoho na pochybách – 0:3. Bylo prakticky po zápase a tempo, které už po poločase mírně opadlo,  nahrávalo samozřejmě hostům. Ti drželi míč a v 79. minutě vymysleli ještě jeden gól.

Byl to znovu Kýzl, který tentokrát prokázal schopnosti i na zemi a individuálně na zadní tyč obstřelil Malinovského. Čestný úspěch zaznamenal deset minut před koncem z přímého volného kopu Ďurina, který moc pěkně umístil střelu pod břevno – 1:4. V závěru si připsal Malinovský ještě jeden krásný zákrok, když konečky prstů vytáhl střelu Isteníka z otočky.

Poslední slovo měl mladý M. Holý, který chválihodně protáhl před odchodem do kabin na druhé straně Hrbka. 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář (vedoucí): Naprosto zasloužené vítězství hostů, kteří po celý zápas pevně třímali otěže zápasu ve svých rukách. Do moc příležitostí jsme se nedostávali. Za stavu 1:0 jsme měli jedinou velkou šanci v prvním poločase, kdy D. Šmíd trefil tyč a soupeř hned ztrestal druhou brankou. Když se ve druhé půli trefil Kýzl, bylo po zápase. Ten samý hráč trestal ještě jednou. Za nás korigoval pěkně zahraným trestným kopem Ďurina. Zdramatizovat mohl ještě M. Holý, když se objevil sám před brankářem Hrbkem, ale trefil jen jeho.

SK Rakovník B
Marek Tvrz (vedoucí): Utkání jsme zcela zaslouženě vyhráli, neboť jsme ho po téměř celých 90 minut kontrolovali. Nastoupili jsme dnes asi v nejsilnější letošní sestavě a na našem výkonu to bylo znát. Povedlo se nám také zařazení Plačka na pozici stopera. Trojice rozhodčích utkání odřídila naprosto korektně a slušně. Za týden nás čeká Jesenice, což také nebude žádný lehký protivník. Musíme se připravit stejně kvalitně jako dnes. Všem svým spoluhráčům za dnešní příjemné sobotní odpoledne děkuji.



Sestavy


FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Somol [-] , M. Došek [-] , Š. Ďurina [-] , T. Bureš [-] - D. Šmíd [-] (53. J. Sadílek [-] ) , J. Sláma [-] , M. Vodrážka [-] (38. P. Hrbek [-] ) , M. Holý [-] - D. Bechner [-] , A. Vitner [-]

SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - M. Cibulka [-] , J. Plaček [-] , P. Tvrz [-] (74. R. Hertl [-] ) , P. Hovorka [-] - T. Mates [-] , M. Fojtík [-] , P. Kýzl [-] , P. Vydra [-] - M. Tvrz [-] (68. P. Faigl [-] ) , M. Isteník [-]

ŽK: 65. M. Somol - 50. P. Kýzl , 83. M. Cibulka .
Hráči zápasu: V. Malinovský - M. Cibulka .
Místo: FK Hředle. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Titlbach Marek - Jan Beran, Josef Švácha.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.