1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celkově opatrné utkání přineslo 3 body domácím


Branky


3

Štastnější domácí i díky kontroverzní brance vyhráli zápas s Jarošovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervozní první poločas branku nepřinesl

První utkání jarní části soutěže v Babicích začalo šancemi na obou stranách.

Do šancí se postupně dostali jak Babice tak Jarošov. Bohužel vinou i docela nekvalitního terénu akce nebyly dotaženy do konce nebo si s nimi obrany týmů poradily.

Do několika slibných šancí se například dostal hostující snajpr soutěže Pavlas, ale v tomto utkání mu holt nebylo přáno. První půle tak skončila bezbrankovou remízou. 

Druhý poločas ve znamení kontroverze a sporné situaci

Druhá půlka se nesla podobně jako ta první. Nutno však dodat, že do více šancí se dostávali spíše hráči Babic. Když už utkání směřovalo k bezbrankovému stavu a hráči na hrací ploše se pomalu smiřovali s plichtou, dostal se ke slovu domácí Horsák.

O této situaci se však bude ještě dlouho mluvit. Domácí Horsák si podle hostujících hráčů zpracoval míč rukou a vsítil tak rozhodující branku domácích. Hlavní arbitr utkání však i přes velké prostesty Jarošova branku uznal i přes údajný faul na hostujícího brankáře. Utkání nakonec skončilo 1:0 pro Babice i díky kontroverzní situaci z 89 minuty.

Babice si tak připsaly 3 body do tabulky, za to pro Jarošov je tato prohra ztrátou v boji o co nejvyšší umístění. Nutno dodat, že utkání by více slušela dělba bodů v podobě remízy. 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Jarošov
Adam Jakšík: Zápas spíše vyrovnaný, který díky špatnému terénu a ruce domácích rozhodla jediná branka. Remíza by tomu slušela více. Co se dá dělat, kluci se musí soustředit na další zápas.



Sestavy


Babice
P. Sedlák [-] - M. Maňásek [-] , E. Horníček [-] , T. Hořínka [-] , M. Hudec [-] - P. Gabriel [-] , R. Bilavčík [-] , A. Horsák [-] , M. Válek [-] , L. Gábor [-] - J. Jaroš [-] -

TJ Slavoj Jarošov
M. Zelenka [-] - D. Talaš [-] , T. Szabó [-] , D. Svárovský [-] , V. Roubínek [-] , Z. Pavlas [-] , M. Běťák [-] , M. Jančík [-] , V. Jančík [-] , M. Omelka [-] , M. Němec [-]

ŽK: 67. T. Hořínka - 67. D. Svárovský , 73. T. Jurča , 81. T. Szabó , 84. M. Běťák .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Kubíček Michal - LITOŠ Filip (N), RAICHEL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů