Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bánově jsme byli svědky hokejového výsledku


Branky


3

Domácí fotbalisti si ze svého svatostánku udělali střelnici a schutí si proti hostům z Kněžpole zastřileli. Předvedl se zejména domácí Vašička, který proti hostům z Kněžpole vsítil svůj první hattrick v jarní části. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bánov šel za pohádkovou výhrou již v první půlce

Kdo vyrazil na nedělní utkání do Bánova, určitě nelitoval. První poločas byl pro domácí fotbalisti téměř jako z říše snů. Ačkol

iv celou podzimní část se jim začátky utkání vůbec nedaříly, první jarní kolo pro ně bylo nevídanou změnou. Již v 10. minutě zápasu se do šance dostal domácí Vašička, který pohotovou střelou překonal hostujícího brankáře. Hosté se ještě nestihli oklepat z první branky a téměř po rozehrávce se krásně mířenou střelou k tyči radoval Radim Velecký a poslal svůj tým do dvoubrankového rozdílu.

Při třetím golu si mezi sebou vyměnili míč oba dva dosavadní střelci zápasu a Velecký takticky uvolnil míč na Vašičku, který se z malého vápna nemýlil -  3:0. Domácí nadále pokračovali v poklidně kombinační hře a hosty do hry téměř nepouštěli. Naopak sami mohli dvakrát skorovat, ale domácí kapitán Mahdal nedokázal havou překonat hostujícího brankáře. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí Bánov.

Bánovu 3 branky nestačily

Ve druhém poločase jakoby jsme se octili v tom prvním.

Opět začátek poločasu a opět z říše snů.  Po chytré akci se do šance dostal Lukáš Franc a chytrou střelou levou nohou umístil kulatý nesmysl přesně k tyči. Hosté se postupně začali osmělovat a tu a tam taky vymysleli nějakou šanci. Ta však skončla buďto v rukavicích domácího brankáře a nebo v jejich skálopevné obraně, která hosty do šancí moc nepouštěla.

V 63. minutě se domácí kapitán přece jenom dočkal branky. Po rohu z pravé strany si pohrál s míčem a pohotovou střelou k tyči přidal další branku Bánova. Hosté se přece jenom dočkali své trefy a zásluhou Fríbora korigovali na 1:5 z jejich pohledu. V poslední minutě zápasu se po zákeřném zákroku zezadu na Horňáka dokázal sám faulovaný zvednout a najít na laně nabíhajícího Brnku. Ten si pohrál s dvěma obránci a jeho přízemní nahrávku do vápna doklepl do sítě Vašička, který tak zkompletoval svůj hattrick.

Na hřišti se již nic zásadního neodehrálo a domácí si tak mohli se svými fanoušky vysokou výhru a přetavit tak tvrdou zimní přípravu v opravdu solidní výsledek. Bánov se tak posunul na 11. místo tabulky a pomalu již vyhlíží derby v Nezdenicích, které po prohře klesly na druhé místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Bánov
předseda týmu: Výsledek zápasu je opravdu super a jsme zejména rádi, že dokážeme zimní přípravu zužitkovat v ostré části soutěže




Sestavy


FC Bánov
A. Vystrčil [-] - P. Bobek [-] - V. Klon [-] , L. Franc [-] , R. Vašička [-] , P. Horňák [-] - J. Hauerland [-] , P. Borák [-] , R. Velecký [-] , P. Mahdalíček [-] , L. Mahdal [-]

TJ Sokol Kněžpole
F. Hančík [-] - T. Hubáček [-] , R. Šimík [-] , T. Flíbor [-] , M. Belák [-] , P. Kašný [-] , J. Fránek [-] , F. Jančík [-] , T. Večeřa [-] , V. Remeš [-] , A. Krojzl [-]

Počet diváků: 145. Rozhodčí: HUTĚČKA Josef - ŠUPINA Pavel (N), MARKUS Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích