3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havřice vstoupily do jarní části soutěže vítězně


Branky


3

V Havřicích režíroval výhru domácí kapitán Rachůnek, jenž se dvěma brankami podílel na celkovém vítězství domácích 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ve znamení šancí na obou stranách

Nedělní utkání v Havřicích přineslo zajimavé utkání, které mohlo klidně skončit s více brankami na obou stranách. Do šancí se postupně dostávali jak domácí tak hosté.

Už v prvním poločase se do několika slibných šancí dostalo Jalubí, které však svoje tutovky nedokázalo proměnit a tak zákonitě přišel trest. Po velké individuální chybě hostujícího záložníka se do šance dostal domácí kapitán Rachůnek, který se ve své tutovce nemýlil a po krásné střele nedal hostujícímu brankáři šanci.

Oba celky se postupně dostávaly do šancí ale většinou ztroskotali na výborných brankářích. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí tým.

Jalubí si vylámalo zuby na domácím brankáři

Ve druhé půlce muselo Jalubí něco zásadně změnit, pokud nechtělo odjet z Havřic s prázdnou. Ze začátku poločasu to taky tak vypadalo. Několikrát se do šance dostal hostující útočník Blaha, který však buď svou šanci trestuhodně zahodil, nebo naopak volil nevhodné řešení.

Místo tedy vyrovnávací branky přišel trest v podobě další branky domácího kapitána, který po ojedinělé šanci domácích dokázal dát branku a zajistit tak Havřicím pohodlný náskok do zbytku zápasu.

To už Jalubí hrálo vabank a v 78. minutě zápasu tak do otevřené obrany hostů pečetil výhru domácích Moštek. Upřímně výsledek zápasu mohl dopadnout klidně i jiným způsobem, ale Havřice si celkově výhru zasloužily.



Ohlasy k zápasu



SK Jalubí
David Blaha: Upřímně výsledek ač vypadá pro nás hrozivě, vůbec nemusel dopadnout tak jak dopadnul. 3 body nás stálo naše neproměňování šancí, kdy já sám jsem se několikrát ocitl ve velké příležitosti, ale nedokázal jsem vsítit branku. Do jarní části jsme nevstoupili vůbec dobře, ale pokusíme se své zaváhán odčinit v následujících dvou zápasech, které hrajeme na domácím hřišti.



Sestavy


TJ TATRAN Havřice
J. Nevařil [-] - M. Moštek [-] , T. Rachůnek [-] , M. Rachůnek [-] , M. Klusák [-] , P. Zelinka [-] , T. Janíček [-] , T. Hostýnek [-] , R. Buráň [-] , M. Bania [-] , M. Maršálek [-]

SK Jalubí
L. David [-] - A. Hejda [-] , M. Večeřa [-] , D. Blaha [-] , T. Kolář [-] , M. Vrábl [-] , P. Klajn [-] , D. Dobiáš [-] , A. Čagánek [-] , Z. Trefilík [-] , T. Gajdorus [-]

ŽK: 11. T. Hostýnek , 49. M. Bania - 64. T. Gajdorus .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Korolovych Volodymir - RACHUNEK Petr (N), KOLÁŘ Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích