Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nedakonicích se body dělily na obě strany


3

Celkově pohledné utkání nudu nepřineslo, ale vítěze taky ne

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Téměř vše podstatné se odehrálo v první půlce

V Nedakonicích se přijeli poměrit s domácím celkem hosté ze Strání, přesnějši řečeno jeho Béčko. 

Ze začátku se hrálo velmi svižné utkání, které doslova lákalo na fotbalové akce. Jedné z nich jsme byli svědky hned v 25. minutě zápasu, kdy se do úniku dostal domácí Ondřej Dvouletý, jenž nádherným lobem překonal hostujícího brankáře a domácí tak mohli jít do vedení.  Netrvalo však dlouho a hosté se zásluhou Mimochodka dočkali vyrovnání zápasu.

Poločasovou dělbu bodů odmítl hostující Fruhauf Patrik, který krásnou akcí nedal domácímu brankáři šanci. Hosté tak šli do kabiny s jednobrankvým náskokem.

Nedakonice do druhého poločasu narukovali s útočným fotbalem

Ve druhém poločase se domácí tým vzpamatoval z golu do šatny a snažil se hru a stav utkání vyrovnat. Po pár neproměněných šancí se do tutovky dostal Roman Sedlařík a nedal hostujícímu brankáři šanci. Vyrovnal tak stav utkání na 2:2.

Ani to však nebylo pro Nedakonice všechno a všechny 3 body tak téměř zůstaly na domácím hřišti. V 85. minutě utkání se do obrovské šance dostal střídající Hasník, který však tváří tvář hostujícímu brankáři selhal a obrovskou šanci na obrat Nedakonic nepřetavil ve vítěznou trefu domácích. V celkově hezkém zápase jsme tak byli svědky 4 branek a dělbě bodů, která nakonac byla zasloužená pro obě mužstva.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nedakonice
předseda T.J Radek Čagánek: Oboustranně kvalitní utkání, hrané ve svižném tempu, které mohlo dopadnout na obě strany. Byli jsme soupeři velmi kvalitního týmu, který měl více ze hry v první půlce a nám zase patřila ta druhá. S bodem ovšem nejsme spokojeni. Remíza byla zasloužená, my jsme však prahli po všech 3 bodech. Snad se poštěstí v dalším kole. Sportu zdar, fotbalu zvláště




Sestavy


TJ Sokol Nedakonice
J. Holý [-] - R. Sedlařík [-] , J. Hyrák [-] , D. Madzia [-] , T. Král [-] , O. Dvouletý [-] , J. Stupka [-] , D. Kopčil [-] , P. Šoustek [-] , O. Juřena [-] , P. Dvouletý [-]

FC Strání B
M. Kolaja [-] - J. Mimochodek [-] , O. Kolaja [-] , P. Fruhauf [-] , D. Frühauf [-] , J. Motola [-] , R. Holuša [-] , O. Gabriš [-] , P. Miklovič [-] , P. Horňák [-] , J. Gabriš [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Moravanský Pavel - HORÁK Petr (N), POPELKA Bohumil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích