0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pavlíkov dohrával v desíti a na body pořád čeká


Branky


0

Petr Čech mladší nám coby expetr natipoval sedmé kolo okresního přeboru. Nebál se postavit do role svůj tým Zavidova, který hrál v Pavlíkově. Tohle utkání mu rozhodně vyšlo. Pavlíkov se z výhry ještě neradoval a je bez bodu. Domácí navíc dohrávali v desíti. Za hosty naopak sám Čech skóroval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva vstoupila do zápasu bojovně, všichni věděli, že se hraje o důležité body. První poločas byl vyrovnaný, Zavidov měl sice míč více na kopačkách, ale domácí byli nebezpečnější ve svých akcích na zavidovskou branku, dokonce mohli jít Polcarem do vedení, ale jeho střelu zblokoval obránce.

Vše podstatné se odehrálo až ve druhém poločase. Nejprve se v šestnáctce hostů odehrál sporný souboj mezi Feketem a brankářem Krausem.  Sudí Brda, který jinak řídí soutěže v Česku, pokutový kop nenařídil.

Hra se přelévala od vápna k vápnu a při jedné takové akci uvolnil P. Čech mladší Loulu, který vnikl do vápna a na poslední chvíli byl nedovoleně zastaven domácím obráncem. Penaltu za zmaření zjevné brankové příležitosti proměnil Špička. Padla samozřejmě i červená karta.

Druhý gól přišel chvilku poté, kdy útočníka Čecha ml. uvolnil krásnou uličkou D. Štiller a první jmenovaný mezi nohy brankáře zvýšil na 2:0. Pak přišel tlak z domácí strany a po ojedinělé akci vsítil Fekete gól, bohužel pro ofsajd nebyl uznán, a tak se zápas dohrál za stavu 0:.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Luboš Gebhart (trenér): V dnešním zápase jsme již chtěli prolomit střeleckou impotenci a navázat na zlepšený výkon v posledním zápase. V prvním poločase jsme si vypracovali řadu šancí, které jsme ale opět nedokázali využít. Soupeř si v tomto poločase prakticky nic nevytvořil. Ve druhém poločase se hra vyrovnala. Zápas rozhodla naše chyba na polovině hřiště a nedůraz v napadání, po kterém hosté podnikli rychlý protiůtok, který skončil penaltou a vyloučením Martina Brože. Tento okamžik rozhodl celý zápas.

FC 05 Zavidov B
Petr Čech st. (kapitán): Dnes jsme přijeli pro 3 body a jsem rád, že se nám to povedlo. Připsali jsme si zároveň důležité vítězství. Byl to spíše remízový zápas, ale štěstí se přiklonilo na naší stranu a jsme moc rádi.



Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - K. Novák [-] , L. Gebhart [-] , T. Peroutka [-] , M. Brož [-] - J. Truksa [-] , D. Franěk [-] , L. Polcar [-] , A. Bureš [-] (46. L. Kříž [-] ) - M. Škrlant [-] (71. T. Hink [-] ) , V. Fekete [-] (82. L. Konopásek [-] )

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - J. Kraus [-] (46. R. Štiller [-] ) , P. Čech ml. [-] , P. Pešek [-] , L. Plicner [-] - M. Zuda [-] , D. Štiller [-] , J. Bureš [-] (62. P. Jelínek [-] ) , A. Špička [-] - P. Čech [-] , K. Loula [-]

ŽK: 35. J. Truksa , 65. L. Konopásek , 70. T. Peroutka - 21. J. Bureš , 58. K. Loula , 86. P. Čech ml. . ČK: 67. M. Brož .
Místo: SK Pavlíkov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brda Jan - Jakub Hamouz, Miroslav Trešl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.