4:2
(1:1)
44. M. Kokšál (vl.)
84. J. Hanych
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Číhařovi to znovu střílí, Havel měl úžasnou premiéru + FOTO


Branky


2. J. Číhař , 47. J. Číhař , 77. J. Číhař - 44. M. Kokšál (vl.) , 84. J. Hanych
0

Po nevydařeném zápase Olympie Rakovník v Senomatech, vzali hráči domácí utkání proti Kněževsi za úplně jiný konec. V týdnu do mančaftu přivedli Martina Čáňu Havla, který svůj premiérový zápas v tomto dresu lépe pokřtít asi už nemohl. Jednoznačně se dá mluvit o celkově výborném kolektivním výkonu, který družinu Jana Vrábíka doslova zaskočil… Kněževes v prvním poločase kousala a postarala se o zajímavý fotbal, pak už hrála pouze druhé housle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný fotbal rozdělený rovným dílem

Druhá minuta utkání nechala ihned vyniknout novou tvář v týmu Rakovníka.  Rous narazil Havlovi, který ukázal, že přesné centry nezapomněl a milimetrově našel Číhaře. Druhý útočník si balon zpracoval a chladnokrevně jej poslal podél Lennera – 1:0. Po chvilce se na druhé straně na Kocha řítil Kutílek, ale míč si ukopl.

Znovu diváci otáčeli hlavy na druhou stranu, kde se kopal roh a Rous na přední tyči málem skóroval, proti byl ale Lenner, který jeho pokus vyškrábl. Z dalšího kopu z rohu se po skrumáži dostal míč až k Havlovi, ten ale břichem merunu do sítě nakonec neprotlačil.

Ten samý hráč pak utekl kněževeské obraně, hostující hráče ale znovu zachránil jejich brankář, který na poslední chvílí v rozštěpu vykopl míč. Hrál se pěkný fotbal, nahoru dolů a nikomu nemohla být ani při šesti stupních zima. Hanych mířil hlavou těsně vedle a ani napodruhé Kocha z úhlu neprostřelil. Další nebezpečnou akci rozjel hlavičkou Hrubý, ale Koch jak lasička míč lapil.

Ve 39. minutě znovu hledal krásným pasem Havel Číhaře, tomu ale mokrý míč po kopačce sjel a rána mířila vedle. Moc hezkou přihrávku vymyslel Kokšál pro T. Kocha, který ale nebyl připravený.

Minutu před poločasem zastavil sudí Hamouz hostům slibnou výhodu za půlkou hřiště, ale alespoň správně potrestal žlutou kartou Němce. Když už se zdálo, že Rakovník odejde do kabin s lepším výsledkem, kopal se roh a Kokšál, ač v souboji, upadl tělem na míč, který si srazil do vlastní sítě – 1:1.

Útočné duo Olympie se skvěle doplňovalo

Jaký byl start, takové bylo i navázání ve druhém dějství. Rous vybídl Číhaře, který si balon ani nezpracoval a rovnou z voleje propálil vše před sebou – 2:1. Dvě minuty na to vyhrál střelec Olympie souboj na půlce hřiště, přivedl míč k blízkosti branky, kde našel osamoceného Havla. Bývalý hráč Tatranu Rakovník si kromě asistence zapsal i gól – 3:1.

Pravděpodobně jeho branka vzala Kněževsi veškerou chuť, protože po zbytek utkání nebezpečná už nebyla. Naopak to byli znovu domácí, kdo se pouštěl do rychlých kontrů. Útočná dvojka Olympie si zřejmě padla do noty… Znovu našel Číhař Havla, tentokrát mířila jeho pumelice půl metru vedle. Pak sám Číhař dorážel ze třiceti metrů odražený míč nad branku.

Zaváhání Kalfiřta v 75. minutě mohl využít Hanych, ale pálil hodně vysoko. Šikovný sprint se vyplatil Rousovi, který střílenou střelou poslal balon na branku, ale teč T. Kocha nebyla úplně přesná. Na druhé straně Kocha v brance domácích nevyděsil slabý pozdrav od Vaníčka.

Poslední gólový moment Rakovnických padl po další pěkné kombinaci, znovu zazářila osa Rous – Havel – Číhař. Posledně jmenovaný neměl před prázdnou brankou potíže docílit svého druhého hattricku podzimu – 4:1. Běžela 84. minuta a hosté vykřesali ještě korekci výsledku, když Hanychovu akci tečoval nešťastně Rous.

Míč se od jeho nohy odrazil hodně slabě, avšak do protipohybu Kocha, který už nemohl nic dělat – 4:2. Posledním momentem na hřišti byl spletitý souboj gólmana Kocha, který si málem poranil ruku při boxování v odvážném souboji a následně ještě situaci na brankové čáře hasil Kalfiřt odkopem míče do bezpečí.  



Ohlasy k zápasu


Olympie Rakovník
Antonín Sýkora (trenér): Po nevydařeném zápase v Senomatech jsem naprosto spokojen. Jsem rád, že Martinovi Havlovi premiéra vyšla. V tomto utkání dokázal, že to v noze pořád má a může nám pomoct. V útoku mu op s Kubou sedělo. Bojovali ale všichni hráči, takhle bychom měli hrát! Klukům patří poděkování.

FK Kněževes
Radek Vaníček (hráč): Jednoznačně obrovské zklamání. Rozhodly začátky obou poločasů. Kdy jsme v 1., 46. a 48. inkasovali. Celý zápas jsme v podstatě dotahovali, a i když jsme měli více ze hry, nedokázali jsme dotáhnou skóre a v podstatě ani přesně zakončit. Obě naše branky byly trochu náhodné. A s tím se vyhrát nedá. Olympie nás nepřehrála, ale pouze byla úspěšnější v zakončování, a o to rozhodlo. Potrestala naše chyby, které jsme my nepotrestali. Chyběla nám bojovnost, dravost a odhodlání.



Sestavy


Olympie Rakovník
B. Koch [-] - Z. Křováček [-] , V. Eck [-] , Z. Špimr [-] (30. M. Němec [-] ) , J. Seibert [-] - S. Rous [-] , M. Kokšál [-] , R. Topinka [-] (62. J. Kalfiřt [-] ) , T. Koch [-] - J. Číhař [-] , M. Havel [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - M. Krejčí [-] , J. Vrábík [-] , P. Čihař [-] , J. Vršecký [-] (66. R. Vaníček [-] ) - L. Kozák [-] , P. Holeček [-] (30. M. Večěřa [-] ) , K. Hrubý [-] (68. R. Čihař [-] ) , J. Hanych [-] - L. Malafa [-] , M. Kutílek [-]

Hráči zápasu: J. Číhař , M. Havel .
Místo: Hřiště Na Zátiší. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hamouz Jakub - Martin Tichy, Radek Stibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.