Brušperk po dobrém výkonu doma s Petřkovicemi na body nedosáhl. Hosté jdou znovu na první místo


Branky


73. V. Šimon - 36. M. Telnar , 78. V. Bystroň (p.)
5

Brušperk podlehl na svém hřišti Petřkovicím, které se tak po zaváhání Makvartovic dostaly zpátky do čela ligy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřkovice kvalitnějším týmem, domácí držel Bejoch

Už před zápasem se podstatně řešila marodka v domácím výběru a také se kompletovala závěrečná sestava, která proti žhavému kandidátovi na vítěze soutěže vyběhne na trávník. Chybějejí personální deficit u áčka mužů toiž už dříve museli doplnit právě hráči z B-týmu Brušperka společně s dorostenci, takže dlouho nebylo známo, kdo bude k dispozici pro potřeby brušperské rezervy v utkání ostravského přeboru. Domácí fotbalisté včetně realizačního týmu se nakonec se vzniklou situací popasovali téměř ideálně a ruku v ruce našli jedenáct oveček připravených vběhnout od začátku na hrací plochu. Do brány se postavil navrátilec Bejoch. Ten si v několika předchozích utkáních odskočil vyzkoušet, co obnáší práce v poli. Dynamické a věkově velmi mladé mužstvo začalo proti outsiderovi dominantně a bránkář Bejoch se už v prvních minutách musel činit. V 10. minutě musel být domácí gólman v pohotovosti, když vyrážel na roh pumelici jednoho z petřkovických hráčů. Potom si o míč řek brušperský Šimon, ale jeho pokus levačkou o přelobování branáře nakonec mezi tři tyče nezapadl. Za chvíli si zase o nutnost pozornosti především domácích obránců a brankáře řekli hosté. Ti se hned ve dvojici a po krásné kombinaci ocitli zcela nehlídaní před Bejochem a zakončující Mario Telnar na sebe jako poslední článek vzal největší odpovědnost. Vstřelil sice branku, ale jeho radost trvala pouhopouhých několik vteřin, protože hlavní rozhodčí viděl postavení mimo hru. Stejný hráč si ovšem spravil chuť za pár okamžiků, když se po snové individuální akci na pravé straně dostal také k zakončení, které si už našlo směr až za Bejochova záda. Tentokrát už si mohl oslavu gólu vychutnávat plnými doušky. Do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Petřkovice nakonec vyválčili cenné tři body, Brušperk ale bojoval jako lev

Petřkovice byli po změněn stran dominantním týmem na trávníku. Nicméně si vypracovali jen dvě brankové píležitosti, jež pokaždé zvládl vyřešit hrdina domácích Bejoch. Ten po celý druhý poločas úspěšně sbíral centrované míče a jeho klid dával domácímu mužstvu ještě šanci se zápasem něco udělat. Petřkovičtí soupeře chvílemi uvěznili na velkém vápně a mačkali jako španělské pomeranče na snídaňové smoothie. Z drtivého sevření se jim ale podařilo vymanit a naopak sami zahrozili a nakonec i vyrovnali. Šťastným střelcem byl Šimon, jenž dotlačil míč do sítě hostů. Po chybném autu Stralčínského si ale hostě vzali vedení zpět. Hráč svým vhozením míče zpoza postranní brankové čáry trefil prostor mezi svým brankářem a hostujícím útočníkem. Hráči se v souboji o míč nepříjemně srazili a byla z toho penalta pro hosty. K ní se postavil určený exekutor a navíc kapitán Petřkovických Bystroň. Nezaváhal a poslal svůj tým zpět na vrchol tabulky.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Slavík Petr - HANDLÍŘ Drahoslav, LANGER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Petr a Martin Klimšovi
Tip experta: výhra hostů

Věřím ve výhru hostů, ale Brušperk může překvapit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů