Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lhota poslednímu Pustkovci na jeho hřišti nic nedarovala, domácí lovili míče ze sítě jako kapry z jihočeských sádek


Branky


5

V Pustkovci se odehrála bitva nejlepšího jarního týmu s nejhorším. Výsledek dopadl nepřekvapivě, drtivou výhrou vynikajících hostů z Dolní Lhoty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustkovec se držel jen chvilku

Pustkovec se držel pouze zlomek prvního poločasu, potom už se svou kvalitou o slovo přihlásili hosté. Od nějaké desáté minuty už bylo jasné, kdo toho času obsazuje jakou tabulkovou pozici, kdo má na jaře největší fazónu, a kdo je zralý na sestup. Pustkovečtí přesto měli několik slibných příležitostí, náznáků či pološancí, aby proti papírovému favoritovi otevřeli gólový účet a dostali se do senzačního vedení. ve finální kvalitě se ale pokaždé zastřelovali a branku se jim vsítit nepodařilo. To všechno taky z důvodu, že několikrát precizně zasáhl hostující brankář Braun. Ten na impotentní útoky Pustkovce stačil, byl v bráně sebejistý a s přehledem ve svých rukavicích nacházel zpravidla méně obtížné míče vyslané z kopaček domácích útočících hráčů. V 18. minutě bylo sice skóre ještě vyrovnané 1:1, ale to se ještě naplno nezapnul brankostroj z dolnolhotské ČKD. Potom už se Pustkovečtí točili jako na řetízkovém kolotoči. Na hřišti bylo po 20. minutě pouze jedno mužstvo a Pustkovec v podstatě svou jepičí snahu o otevřenou partii pro první úsek vzdal.

Desítka se nekonala, i tak se nad sebou musí Pustkovec po sezoně zamyslet

K přijatelnému třígólovému rozdílu ve skóre nastoupily na hřiště oba týmy k výměně stran. Prozatimní stav 1:4 byl spíše milosrdným, ale s nezdolnou vůlí stále hratelným. Odpočinutí Pustkovečtí se ještě pár minut po nástupu pokoušeli o čistý zázrak, ale brzy si uvědomili, že fotbalově je jejich dnešní soupeř někde jinde, navíc si svým sokem nechali vnutit jejich styl hry. Nic zásadnějšího už se před brankou Lhoty nestalo, naopak, hostům se ještě podařilo přidat pět branek. Stárkovy branky to nebyly. Ze sestavy hostů už tradičně gólově promluvili její pravidelní střelci, jako jsou Juchelkové, Zdražilové, Bubíkové. Ti opět skórovali, někteří z nich i vícekrát. dlouhodobě schází kvalitnější hráčský materiál a kýžený čas, než se v plné nahotě prosadí nastolená koncepce nově instalovaného vedení. Pokud se po tomto ročníku opravdu nesestupuje, může si Pustkovec mnout ruce, ale zároveň bude směrem do příští sezony čelit kolosální výzvě dokázat, že tento nevydařený ročník byl jen výjimkou. Sestoupit totiž může každý tým, Brno by mohlo psát romány.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustkovec
Zdeněk Nováček, hrající vedoucí mužstva: Rozhodly nedůraz v obraně a jejich kvalita. Za mě se jedná o jednoznačně nejlepší tým ligy.




Sestavy


TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - M. Mroček [-] , P. Duda [-] , A. Put [-] , M. Popiolek [-] , J. Klvaňa [-] , M. Jurásek [-] , J. Guňka [-] , R. Chodinský [-] , D. Kravčík [-] , D. Soukup [-]

TJ Sokol Dolní Lhota
P. Braun [-] - J. Dedek [-] , T. Czolko [-] , J. Bedry [-] - T. Zdražila [-] , I. Lutso [-] , O. Klapuch [-] , P. Bubík [-] , S. Čech [-] , R. Bubík [-] - J. Juchelka [-] -

ŽK: 1. J. Stárek .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - NĚMEC Jaroslav, ONDREJČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Petr a Martin Klimšovi
Tip experta: výhra hostů

Opět výhra hostů, Dolní Lhota je na jaře k nezastavení.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů