Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrušovští utrpěli debakl, sami nedali branku a stále se plácají na sestupové příčce


Branky


5

Jiskra včera na hrušovský fotbal věru nepřeskočila, tým na jaře opětovně selhal a záchranářských starostí se nezbavil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komorní atmosféra na stadionu - pohřební nálada v mužstvu

Na neatraktivní utkání dorazila v nádherný slunečný den jen hrstka diváků. Hrušovský fotbal se plouží po samotném dně a návštěvníci to dobře vědí. Navíc ani výkony nejsou kdovíjaké a nikdo na antifotbal ze strany domácích není v moravské části Ostravy zvědavý. Jiskra sice začala utkání aktivněji, ale opět se naplno projevila její stará bolest v koncovce, kdy není schopná ani z nejjasnějších šancí vsítit branku. Příležitostí si Jiskra vypracovala požehnaně, jen co je pravda, ale hráči s rozostřenou muškou prostě nemají šanci klub nějakým způsobem zvednout ze sportovního a morálního septiku, ve kterém se současný výběr nachází. Když své vyložené šance neproměnili domácí, přihlásili se o slovo hosté. Těsně před odchodem do kabin navíc Hrušovské nepodržel ani gólman, jenž si vlastní nešikovností nechal projít míč mezi nohama až do svého hliníkového zařízení. Po prohře 0:4 zůstává zoufalý Hrušov s 10 body předposlední za ještě tragičtějším Pustkovcem.

To samé v bleděmodrém. Jiskra bude muset doufat, že se letos nesestupuje

Jiskra po příchodu z poločasové kabiny marně dobývala branku hostujícího výběru. Střelám, pokud k nim vůbec došlo, chyběly pro fotbal naprosto elementární gólové parametry, jako jsou přesnost a razance. Za zmínku stojí snad jen nepřímo související fotbalová situace, kdy kapitán vratimovského béčka vzkřísil dnes už málo vídaný institut fair play. Věc se odehrála tak, že hlavní rozhodčí chybně odpískal pokutový kop po zdánlivě nedovoleném zákroku ze strany hráče domácího celku. Kapitán hostů sice nejprve nehnul brvou a postavil si míč na značku puntíku pro symbol místa, odkud jsou penalty svými exekutory zahrávány. Potom se ovšem stala věc, na kterou nejsou Češi díky své častokrát pokřivené mentalitě a neutěšné dějinné historii vůbec zvyklí. Kapitán Tříska, vědom si neexistujícího faulu, míč kopl šouravou dynamikou záměrně vedle na důkaz, že rozhodčí svým výrokem pochybil. Tímto gestem některé hrušovské téměř dojal a vlastní spoluhráče utvrdil, že kapitána dělá charakterní hráč na správném místě, s patřičnou morální integritou a smyslem pro spravedlnost v této nejmasovější kolektivní hře na světě.



Sestavy


Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - M. Josefofský [-] - J. Kotlář [-] , J. Mrázek [-] , F. Dubnický [-] , F. Dubnický [-] , J. Muržin [-] , D. Pekara [-] , D. Kozel [-] , M. Kusyn [-] (89. M. Jandura [-] ) , J. Hurta [-]

FC Vratimov B
O. Botur [-] - T. Stach [-] , M. Duží [-] , J. Plachta [-] , D. Žižka [-] , A. Tříska [-] , M. Popelka [-] , T. Tříska [-] , M. Svěnčík [-] , Š. Šňupárek [-] , J. Gabriel [-]

ŽK: 49. M. Popelka , 52. J. Plachta .
Počet diváků: 34. Rozhodčí: GÁBA Martin - NĚMEC Martin, SVATONSKÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Petr a Martin Klimšovi
Tip experta: výhra domácích

Tady vidím výhru domácích. V jejich prospěch hraje škvára a Vratimovu se dlouhodobě nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích