Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dorostenci šli juchat na Majáles, okleštěné torzo Hrušovských se poté točilo jako žába v mixéru


Branky


5

Hrušované venku utrpěli nedůstojnou porážku s Markvartovicemi. Fotbalový celek ze slezské Ostravy dlouhodobě sráží nezájem hrajících členů o klubové zápasy. Dlouhodobě neléčená personální podmíra má neblahý důsledek na umístění v tabulce a umenšuje herní pohodu v klubovém sekretariátu i kabině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavní cíl - neinkasovat do 15. minuty

Týden se s týdnem sešel a hráči Hrušova se před víkendovým mistrovským utkáním v Markvartovicích, jak už bývá tradicí, sešli v nedůstojně okleštěném složení. Tím, jak se s nástupem jara zvedají venkovní teploty a slunce začíná pražit, tak to nabývá dojmu, jako by se s každým jedním vyšším stupněm snížil počet hráčů na ligovém utkání o jeden kus. Slíbený hráčský materiál nebyl, ačkoli měl být v den zápasu připraven, k dispozici. Z pěti fotbalistů se nakonec horko těžko sehnali dva, a to pro ně ještě musel přijet zástupce realizačního týmu. V Markvartovicích se tak před utkáním objevilo dvanáct použitelných kádrů, kteří byli stoprocentně schopni odehrát duel se silným protivníkem. Pozitivním na celé věci byl fakt, že o místo v základní sestavě nemusí nikdo bojovat, ale na každého se dostalo. Konkurenční boj v Hrušově tedy momentálně nehrozí. Než rozhodčí foukl do píšťalky, svěřil se trenérské lavičce jeden z torza přítomných, že je zdravotně indisponován, a že tedy neví, jestli bude na hřišti platným členem základní jedenáctky. S takovými vynucenými strastmi se trenérům velmi špatně pracuje, ale i přesto udělili statečným svěřencům pokyn, že musí vydržet bez inkasovaného gólu minimálně do 15. minuty. Alespoň tento dílčí cíl hráči splnili. V prvním poločase si Hrušované vypracovali snad jen dvě větší pološance a s přimhouřením obou očí jakýchsi příležitostí. Mimo ně všam Markvartovičtí svého soupeře do ničeho nepouštěli a na hřišti bylo jasně vidět, kdo je pán a kdo kmán. Jednomu hráči se nato ozvalo zranění, takže ho musel vystřídat dorostenec. Do první půle stihli Markvartovice vstřelit tři branky.

V Greenwichi bohužel známé nemají

Ve druhé půli už nešlo o to otočit nepříznivý stav. Ambice hostů byly daleko komornějšího charakteru, a sice v přijatelném zdarovtním stavu a se snesitelným počtem obdržených branek dohrát zápase bez ztráty lidské a profesní cti. Další Hrušovan si poté obnovil zranění kolena, ale tým už neměl možnost střídání. Situace se opakovala ještě jednou u dalšího hostujícího hráče, ale výměna muže za muže už z početní logiky věci zkrátka nebyla možná. Hráči Hrušova určitě museli po celý průběh zápasu spílat časomíře, jež pro ně snad nikdy neukrajovala minuty pomalejším tempem než v neděli v Markvartovicích. V takových chvílích by si zdecimovaný hrušovský lazaret dozajista přál, aby měl své známé na londýnském Greenwichi, odkud se řídí celosvětový čas. Vzhledem k nemožnosti střídání a vyčerpání kapacitního rezervoáru fyzických sil ještě dlouhou dobu před závěrečným hvizdem, by se už nejaraději viděli v kabině. Ve druhé půli vylovili míč ještě třikrát a s milosrdným výsledkem 0:6 se vrátili zpět domů.



Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
T. Hájek [-] - J. Rzidký [-] , T. Krumpholz [-] , L. Neuwirth [-] (46. M. Pěntka [-] ) , D. Tchuř [-] , J. Macák [-] , P. Kremzer [-] , M. Klos [-] , K. Klos [-] , V. Horák [-] , P. Sedláček [-]

Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - Z. Demel [-] - M. Josefofský [-] - J. Mrázek [-] , M. Duda [-] (25. J. Duda [-] ) , J. Hurta [-] , P. Hudeček [-] , D. Kozel [-] , J. Mrázek [-] , D. Fedák [-] , J. Kotlář [-]

Počet diváků: 66. Rozhodčí: GÁBA Martin - HAVLÍK Přemysl, POPOVSKÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Grossmann

Expert: Vojtěch Šimon
Tip experta: výhra domácích

Výhra Markvartovic, jdou si pro postup.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích