2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Markvartovice doma přehrály Brušperk a berou si zpět vedení v tabulce


Branky


3

Markvartovice si berou zpět první místo v lize po domácím vítězství nad mužstvem Brušperka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brušperk přistoupil k utkání odhodlaně

Utkání se od samého počátku odehrávalo ve velkém tempu. To, že se proti sobě postavily celky z opačných pólů tabulky, na hře fakticky nebylo znát. Markvartovice nijak zásadně neovládaly statistiky držení míče a neměly ani jednoznačnou územní převahu, jak by se asi ještě před výkopem bedlivý fanoušek právem domníval. Poprvé tak zahrozil Brušperk, a hned šlo o vyloženou šanci. Z obrovské šance ale vytěžil jen střelu do břevna. Ani v zápise o utkání tak jejich pokus nebyl zaznamenán jako střela na branku, neboť trefení brankové konstrukce je definováno jako rána mimo. Zkrátka hodně hlasité vedle. Tohle varování ale Markvartovicím nestačilo a nedlouho poté se musel zaskvět domácí gólman, když zneškodnil solidně umístěnou ránu jednoho z brušperských fotbalistů. Následně už ale převzal iniciativu domácí výběr a na hřišti to bylo okamžitě znát. Nejprve šel jeden z ofenzivních hráčů Markvartovic v osamoceném úniku sám na brankáře, ale výborný Bejoch inkasování gólu nedopustil, úmysl hráče přečetl a míč excelentně vyrazil. Domácím hráčům se v prvním poločase naskytlo více něž dost standardních situací z proradně nebezpečných pozic. Většina z nich se rozehrávala těsně za hranicí velkého vápna. Jedna z nich nakonec přece jen skončila až za Bejochoými zády, když se míč ocitl na penaltě ve skrumáži, kde si jej našel Krumpholz. Markvartovický štírek si už ve finální fázi s merunou věděl rady a poslal domácí do nejtěsnějšího průběžného vedení. Ještě než rozhodčí Podraza písknul naposledy v prvním poločase do svého procovního nástroje, dostali domácí vítanou možnost navýšit své skóre po pokutovém kopu. Tomu předcházela překrásná akce na levé straně, na jejímž konci nastal faul na domácího útočníka. K penaltě se postavil Karel Klos. Nabízenou šancí ale pohrdl a bravurní Bejoch jeho pokus vytěsnil mimo tři tyče. Bejoch se svým vynikajícím výkonem zapsal zlatým písmem do análů prvního dějství.

Markvartovice dnes byly k poražení, ale štěstí stojí při velkých týmech

Brušperk rozehrál druhou pětačtyřicetiminutovku stejně dobře jako tu první, byl asi i lepším mužstvem a na sto honů z něj čišela touha dotáhnout zápas přinejmenším do remízového stavu. Domácí si v prvních minutách nevypracovali v podstatě žádnou vlastní brankovou příležitost. Brušperk se vzepjal k velkému výkonu, a nikdo z hostující jedenáctky si nepřipouštěl možnost, že se jemu nebo někomu ze spoluhráčů časem podaří srovnat nepříznivý stav. Po chybě Bruušperských ale domácí nemilosrdně trestali. Kolem 60. minuty tak domácí zásluhou neúspěšného penaltového exekutora z první půle Klose navýšili zápasové vedení na bezpečnější rozdílovou cifru dvou branek. Na hřišti se i poté děly věci. Hostující celek šel do deseti, když druhou žlutou kartu viděl Stralčínský. Vyloučení ale brušperské čutálisty nepoložilo, a přestože měli o muže v poli méně a dotahovali dvoubrankovou ztrátu, hráli atraktivní zápas a pouštěli se do ofenzivních rejdů. Markvartovický gólman ale míč za svá záda nepustil ani v posledním poločase. Připisuje si nulu, kterou posunul svůj tým zpět na první místo.



Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
T. Hájek [-] - J. Rzidký [-] , T. Krumpholz [-] , D. Tchuř [-] , J. Macák [-] , M. Pěntka [-] , P. Kremzer [-] (71. K. Hofrichter [-] ) , M. Klos [-] , K. Klos [-] , V. Horák [-] , P. Sedláček [-]

SK Brušperk B
D. Bejoch [-] - D. Cigánek [-] , J. Ranocha [-] , L. Halamíček [-] - V. Sýkora [-] , M. Stralčínský [-] , E. Nitka [-] , D. Solomonovych [-] , V. Šimon [-] , P. Glembek [-] , A. Pelíšek [-]

Počet diváků: 121. Rozhodčí: PODRAZA Jaroslav - ČECHÁČEK Jan, HERMAN Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Jan Dybalík
Tip experta: výhra domácích

Tady asi není o čem. Markvartovice utekly zbytku soutěže o parník. Nazdar bazar, jasná jednička.