3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeové z Markvartovic se vrátili na svůj Olymp


Branky


5

Fotbalový klub z Markvartovic porazil doma ve druhém utkání jarní fáze soutěže Vratimov. Přesto že třígólové vítězství vypadá na první pohled suverénně, ve hře domácích se daly najít velké mezery.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas na návrat krále nevypadal

Do utkání vstoupil domácí klub s ambicí vzít si zpět vedení v ligové tabulce, o které o víkendu přišel. Na prvním místě jej vystřídaly Petřkovice a domácí mužstvo doufalo, že se tak stane jen na jednu noc a necelé dva dny. Ze začátku nic nenasvědčovalo tomu, že Markvartovice zahájí stíhací jízdu na zachování prvenství v tabulce vlastní soutěže. Ospalé tempo obou mužtev nepřinášelo nic pozoruhodného na hřišti domácího mančaftu s velkými cíli pro tuto sezónu. Hru hyzdilo enormní množství nepřesností, od neadresných přihrávek a centrovaných míčů do pokutového území až po častá vzájemná nepochopení spoluhráčů v předinální fázi. Hra se často kouskovala a nějakých povedených akcí, nad kterými by srdce fotbalového labužníka zaplesalo, bylo skutečně poskromnu. A to na obou stranách hřiště. Hráči neměli dostatčný pohyb a nepředváděli tolik potřebné zaujetí pro získání kulatého nesmyslu do své správy. Až po půlhodině hry skóroval Petr Kremzer, aby do konce první poloviny utkání přinesl zdánlivý klid na kopačky svých spoluhráčů.

Druhá půle přinesla uklidňující góly domácích, optimální hra však na sebe nechala čekat

Druhý poločas probíhal podobně jako první pětačtyřicetiminutovka. Hráči Markvartovic na to, že jsou premianty soutěže, pokračovali ve školáckých nepřesnostech. Vzhledem k nulové odvetné ofenzívě mátožného Vratimova se ale nemuseli nikterak vážně strachovat o obdržení branky, neřkuli o ztrátě dobře se rozvíjejícího zápasu směřujícímu k plnému bodovému zisku. Celý druhý poločas dal víceméně poue vzpomenout na repliku policejního příslušníka z Hřebejkových Pelíšků, že "Ono dohromady není moc co vypravovat." I tak ale za  povinnou zmínku stojí další dva góly v síti nevýrazného Vratimova. Skvělý Kremzer po pohledné akci čtvrt hodiny před koncem zvýšil na rozdíl dvou branek. Definitivní pojistku přidal v samém závěru střídající, stále ještě mladíček Smolka.



Sestavy


TJ Sokol Markvartovice
T. Hájek [-] - V. Horák [-] , T. Krumpholz [-] (75. M. Smolka [-] ) , D. Sedláček [-] , K. Hofrichter [-] , J. Macák [-] , M. Pěntka [-] , P. Kremzer [-] , M. Klos [-] , K. Klos [-] , P. Sedláček [-]

FC Vratimov B
O. Botur [-] - R. Drozd [-] , M. Svěnčík [-] , J. Klimo [-] , D. Žižka [-] , J. Gabriel [-] , T. Tříska [-] , Š. Šňupárek [-] , A. Tříska [-] , V. Tylšar [-] , J. Plachta [-]

ŽK: 31. D. Žižka , 65. A. Tříska .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: KVAK Antonín - NĚMEC Jaroslav, SAJDOK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Milan Páleník
Tip experta: výhra domácích

Pohled na tabulku se plynule promítá do mého tipu. Suverénem budou domácí fotbalisté.