4:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To není apríl! Druhý zápas Pustkovce, druhá červená karta. Polanka hozenou rukavicí nepohrdla


Branky


15. M. Nykl , 29. P. Renner , 37. P. Renner - 33. L. Schulla
5

Fotbalový výběr Polanky v domácím prostředí zvítězil nad Pustkovcem. Soupeř hrál skoro celý zápas v početní nevýhodě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vydrželi v plném počtu jen sedm minut

Samotný zápas ovlivnila už 7. minuta, kdy se před pustkoveckým obranným valem zničehonic zjevil polanecký Nykl, který byl faulován. Stoper bránícího mužstva jej společně s hostujícím brankářem zvládl zastavit jen za cenu nedovoleného zákroku. Sudí nejprve vlivem nepřehledné situace vytáhl červený kartónek pro pustkoveckého beka. Po  kolegiální konzultaci s dalšími arbitry se ale do sprch poroučel gólman Pustkovce Stárek. Ukázalo se totiž, že faulujícím hříšníkem byla jeho osoba. Pustkovec tak už druhý zápas po sobě hrál o hráče v poli méně. Ani jeden ze dvou zápasů jarní části tak hosté z Pustkovce nezvládli dohrát v plném počtu hráčů. Situace z víkendového venkovního zápasu přitom věrně kopíruje tu z otevíracího jarní fázi soutěže před týdnem v Pustkovci. Opět hráč soupeře naběhnutý za obranou a faulující hráč, respektive brankář hasící situaci na poslední chvíli. V tomto případě vystřídal gólmana teprve sedmnáctiletý elév Klvaňa, jenž se místo něj postavil mezi tři tyče. Polanečtí dostali jasný úkol střílet, aby zaměstnali nerozchytaného brankáře zahřívajícího do té doby jen lavičku určenou hostům. Pustkovec si přesto i v početní nevýhodně nevedl v první půli vůbec špatně. Nepůsobil odevzdaným dojmem a vytvořil si dvě solidní brankové příležitosti. Z jedné z nich se mu podařilo zásluhou Schully vstřelit také branku. V té době už však domácí výběr vedl 3:0. Po kosmetickém snížení hostujícího nestora pustkoveckého celku ovšem vrátil Polaneckým třígólový rozdíl Renner. Pro něj to už byl druhý gól v utkání a zasadil se o klidnou poločasovou pauzu pustkoveckým spoluhráčům.

Čarující Kreibich překvapení nepřipustil

Ve druhé půli už domácí hráči vědomi si skóre najeli na údržbovou hru. Možná v tom svůj díl viny hrálo i to, že realizační tým domácího výběru dal i vlivem vysokého vedení po přestávce velkorysou možnost čtyřem svým dorostencům ochutnat atmosféru mistrovského utkání. První čtvrthodinu to byl vyloženě lítý boj o střed pole, kde se nikdy ten nejatraktivnější fotbal nehraje. Pak ovšem docela nečekaně začal přebírat otěže zápasu nezlomný Pustkovec, který se nechtěl předčasně smířit s druhou jarní prohrou v řadě ze dvou zápasů. Hosté si vypracovali několik slibných šancí. Aby však nějakou z nich proměnili, potřebovali ono sobotní odpoledne na polaneckém hřišti, aby v domácí bráně nestál bravurní Kreibich. Jeho některé zákroky byly klíčové, protože nedovolily Pustkovci sebemenší naděje na návrat do zápasu. Dorostenec Kreibich zkrátka zavřel bránu na klíč a ten už do konce mače Pustkoveckým nepůjčil. Na to, že hrál soupeř téměř celý průběh utkání o deseti, ale předváděl kvalitní výkon a žádný zanďour se z jeho strany nekonal. V tomto případě je konečný výsledek pro Pustkovec asi krutý, protože výkonem, jakým se celý zápas i v oslabení jeho fotbalisté prezentovali, si zasloužili dát více než jeden gól. Nestalo se ale a ještě asi dlouho je bude ze sna budit tvář Ondřeje Kreibicha.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou B
O. Kreibich [-] - J. Štefek [-] , P. Tichý [-] , V. Kozelský [-] , D. Adamec [-] , M. Pračikov [-] , P. Stehlík [-] , R. Langer [-] , P. Renner [-] , M. Nykl [-] , J. Matušek [-]

TJ Sokol Pustkovec
J. Stárek [-] - L. Schulla [-] , D. Dostál [-] , A. Put [-] , M. Popiolek [-] , M. Jurásek [-] , J. Klvaňa [-] (7. P. Jícha [-] ) , M. Mroček [-] , D. Soukup [-] , D. Kravčík [-] , P. Duda [-]

ŽK: 47. D. Soukup . ČK: 7. J. Stárek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Slavík Petr - ŠIPLÁK Jan, ONDREJČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Grossmann

Expert: Milan Páleník
Tip experta: výhra domácích

Postavení Pustkovce v tabulce mluví za vše. Kvalita Polanky je neúměrně vyšší.