D. Kozel 89.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrušov doma kousl do kyselého jablka, rozhodl šenovský Hruška


Branky


5

Fotbalový celek z ostravského Hrušova na předešlou domácí výhru proti Brušperku nenavázal, sympatickým výkonem se ale nemá za co stydět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny klíčovým momentem

Předzápasové období se neslo ve znamení narozeninových oslav stále aktivního člena sportovního klubu Emila Feketeho. Nesmrtelný veterán a toho času také jubilant hrušovského fotbalu se v těchto dnech dožívá půl století. Hrušované tento skutek reflektovali a společně mu chtěli věnovat tři body po vítězství nad týmem z Šenova. A také se do toho hned v úvodních minutách pořádně opřeli, jen co je pravda. Aktivní vstup domácího výběru byl vskutku studenou sprchou pro mírně opařené Šenovské. Takový tlak na si hned od samého úvodu ze strany útočících domácích asi nepředstavovali. Hrušovští se mohli v prvním poločase hned třikrát ujmout vedení v zápase, v koncovce jim ale pokaždé chyběla větší kvalita. Právě tu ale nalezli těsně před poločasovou přestávkou ve svém týmu hráči Šenova. Při ojedinělé šanci se tři minuty před prvním poločasem trefil skvěle hrající Franek. Dlužno dodat, že se ke své trefě dostal trošku příslovečně jako slepý k houslím. Využil totiž mizerné komunikace domácího brankáře s jedním z beků. Hrací předmět poté proskákal až k osamocenému útočníkovi. Ten při svých nesporných hráčských kvalitách už věděl, co si má s míčem počít. Typický šatňák byl před změnou stran asi kličovým faktorem, z nějž se domácí bojovníci v druhém poločase už nevzpamatovali.

Beránka oslavují ještě před Velikonoci

Druhé dějství už patřilo výhradně hostujícímu celku. Hrušované sice nemají ve své přirozené mentalitě zakódováno skládat zbraně, pravdou ale je, že Šenovští už jim toho v druhé pětačtyřicetiminutovce mnoho nedovolili. Hosté se dostávali do vícero šancí, naopak Šenovští se utápěli v nepřesnostech a postupující nervozitě společně s kvapícím časem. Ten je ale jak známo reletivní a Šenovským naopak odkapával zatraceně pomalu. Na gólovou pojistku si ale museli počkat až do 68. minuty. V ní se trefil Adam Hruška. Vhledem ke jménu střelce vítězné branky, jak se později ukázalo, byla jeho trefa pro domácí možná hořkosladce bolestivá. Šenov přitlačil na pilu a létal po hřišti jako utžený ze řetězu s jasným cílem přidat třetí branku. Tak se taky stalo v 80. minutě, kdy se domácí defenzivní řadou prohnal rychlonohý Beránek. Kapitán šenovského celku si v samém závěru své individuální akce vychutnal rovněž brankáře a umístěnou střelou poslal spoluhráče slavit. Šenovští si s třígólovým náskokem mysleli, že už si utkání zvládnou v klidu pohlídat, navíc když do konce utkání chybělo slabých deset minut. Za Hrušov ale hraje neunavitelný Kozel, a byl to právě on, kdo v závěru zápasu snížil a vykřesal pro svůj tým poslední residua možných nadějí. Koncovka už ale mnoho vzruchu nepřinesla a Šenov si z Hrušova odváží tři body.



Sestavy


Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - Z. Demel [-] , J. Kotlář [-] , J. Hurta [-] - F. Dubnický [-] , M. Josefofský [-] - J. Muržin [-] , P. Hudeček [-] , D. Kozel [-] , D. Pekara [-] , J. Mrázek [-]

SK Šenov
O. Pilch [-] - T. Lebduška [-] , R. Koloničný [-] , T. Nguyen [-] , M. Niniczka [-] , R. Hubinec [-] , M. Vedlich [-] , T. Franek [-] , M. Račko [-] , A. Hruška [-] , R. Beránek [-]

Počet diváků: 123. Rozhodčí: MICHNA Petr - BREZOVSKÝ Ondřej, LANGER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Grossmann

Expert: Milan Páleník
Tip experta: výhra hostů

Hrušov minulé kolo sice slavil vítězství nad Brušperkem, ale Šenov je přece jen fotbalovějším mužstvem.