4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice ukázala svoji převahu až ve druhém poločase + FOTO


Branky


0

Velký jesenický fotbalový areál působil v sobotu odpoledne poněkud pustě. Na fotbal si našlo cestu pouhých padesát diváků, kteří si však na moc hezký fotbal v čistě podzimních chladivých podmínkách nepřišli. Domácí o své výhře nad Lužnou rozhodli až po přestávce, do té doby houževnatí hosté drželi naději na vyrovnaný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lužná byla zpět ve hře

Vstup do zápasu se povedl lépe Jesenickým. V osmé minutě otevřel skóre po teči Kopernického Kotek. Svěřenci Tomáše Pavlíčka moc nebezpečných výpadů na Řehoře nepodnikli, absence rychlonohého J. Vejvody byla znát. Srovnání se dočkali hosté až pár vteřin před poločasovou přestávkou.

Po křižném pasu A. Maška pustil míč D. Vejvoda na volného kapitánka Ambrůžka, který se k tyči nemýlil – 1:1.

Druhá půlka patřila jednoznačně domácím

Hned zpočátku druhé půle se před brankou Jesenice urodila trma vrma, ale nikdo z hostů míč do branky píchnout nedokázal. Pološanci vykřesal po chvíli Kopernický, ale mířil nad břevno.

V 55. minutě se nejblíž před Maškem zjevil Jeníček a skákající míč mu žádné problémy nenadělal. Naopak jesenický útočník si gólmana vychutnal povedenou střelou. O deset minut později zastavili obránci Lužné J. Pfejfera až za cenu podražení.

Sudí Sedláček nařídil správně přímý volný kop jen pár centimetrů za vápnem, protože k zákroku došlo opravdu venku, nikoliv uvnitř, jak domácí reklamovali. Nakonec to mohlo být jedno, protože Brda umístil merunu parádně k tyči – 3:1.

Dlouho se hrálo jen o balon bez vážnější šance a fotbal byl chvílemi nudný. Hosté kromě slabé střely Šnajdra z 82. minuty žádné nebezpečí nevyprodukovali. Jesenice naopak hrála pouze to, co jí stačilo. Výsledek jen kontrolovala a až teprve v závěru se na výlet vydal i stoper S. Pfejfer, který si na půlce míč vybojoval a pronikl do obrany hostů, kde ale ze strany Maška nepřekvapil.

Když už se zdálo, že nastavené tři minuty budou za takového stavu, při chladném počasí všem stačit, předvedl zápasovou parádu středopolař Brda, který po kolmé přihrávce obešel Maška a na zadní posadil ještě J. Staňka, aby mohl zakončit své sólo do prázdné branky – 4:1.



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek (trenér): Po zlepšeném výkonu ve druhém poločase jsme houževnatého soupeře přehráli a zaslouženě zvítězili. Dík patří všem našim hráčům za splnění pokynů po přestávce.

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček (trenér): Po úvodní desetiminutovce, kdy jsme jen běhali bez míče, jsme srovnali hru a do půle zaslouženě i výsledek. Ve druhém poločase rozhodlo proměňování šancí. Domácí využili našich zaváhání ke dvěma gólům, my dvě dobré šance neproměnili a další nadějné situace nedotáhli k zakončení. Pod tlakem, tentokrát při snaze o korigování výsledku, se projevují špatné návyky. Zbavit se jich jde jen důsledností na tréninku, neb nikdo se v sobotu ráno neprobudí lepším fotbalistou než byl dosud.



Sestavy


FC Jesenice
V. Řehoř [-] - J. John [-] , P. John [-] , S. Pfejfer [-] , Z. Balý [-] - F. Horvát [-] (80. R. Kalaj [-] ) , D. Brda [-] , J. Pfejfer [-] , M. Pacourek [-] (56. J. Beneš [-] ) - D. Jeníček [-] , P. Kotek [-]

TJ Sparta Lužná
V. Mašek [-] - D. Kopernický [-] (78. J. Staněk [-] ) , P. Staněk [-] (82. J. Špička [-] ) , L. Hájek [-] , D. Vejvoda [-] (66. R. Grill [-] ) - A. Mašek [-] , S. Fronk [-] (75. K. Krumhanzl [-] ) , P. Ambrůžek [-] , J. Kolínský [-] - J. Dolhý [-] , R. Šnajdr [-]

ŽK: 45. D. Brda .
Hráči zápasu: D. Brda .
Místo: SK Jesenice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sedláček Petr - Jiří Kučera, Lubomír Kozák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.