Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovnická rezerva svůj tlak zvýšila ve druhém poločase


Branky


0

Pavlíkov na body bohužel stále čeká. I když se dokázal Lukáš Kříž prosadit proti jednoznačnému favoritovi, bylo to hodně, hodně málo. Rakovník do poločasu sice gólově nezářil, ale zápas měl pod kontrolou po celou dobu. Efektivita přišla až po změně stran, čímž B mužstvo SK Rakovník opět uniklo v tabulce o dva body městskému rivalovi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se Rakovník dostal po pěkné kombinační akci. Míč se na vápně dostal k Fojtíkovi, který s přehledem překonal Melče - 0:1. Celý zbytek prvního poločasu byl stále ve znamení tlaku hostujícího týmu, který však nedokázal šance proměnit.

Konkrétně to byl Gašpárek, Z. Červený nebo třeba Plaček, který tentokrát nastoupil v útoku.

Ve 40. minutě přišel pro rakovnickou rezervu trest. Po akci Feketeho vystřelil na Hrbka Hink, ale balon se do sítě dostal až po dorážce útočníka Kříže - 1:1. Domácí, kteří lepší rozhodně nebyli, alespoň živili poločasovou naději.

Po změně stran vystřídali trenéři SKR dva mladé hráče ročníků 96, kteří nastupují jinak za áčko, ale obraz hry se příliš nezměnil. I nadále se hrálo pouze na polovině domácích, respektive před vápnem Pavlíkova.

Vedení na stranu hostů strhl v 59. minutě Plaček, který pohotově dorazil odražený míč - 1:2. Přesilu pak už potvrdil Gašpárek a následně Fojtík.

Jenže slabá koncovka pokračovala i za stavu 1:4. Se svým projektilem nemohl být spokojen M. Tvrz, Žihla, Gašpárek, Fojtík ani hrající trenér Hertl. Definitivní tečku tomuto trápení dal až čtyři minuty před koncem Z. Červený - 1:5.



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
Luboš Gebhart (trenér): V dnešním zápase byl soupeř od začátku fotbalovější, s lepším pohybem a kontrolou míče. Zaslouženě se dostal do vedení po střele Michala Fojtíka. Další šance z hranice velkého vápna dokázal Melč zlikvidovat. My jsme se před branku soupeře dostali jen ojediněle, ale přesto jsme díky Lukáši Křížovi srovnali před poločasem na 1:1. Ve druhé části hosté přidali na tlaku do velkého vápna, dokázali zakončit více svých šancí a využili naši nedůslednost v defenzivě. My jsme již jejich branku prakticky neohrozili. Bylo to zasloužené vítězství hostů.

SK Rakovník B
Marek Tvrz (vedoucí): V dnešním utkání jsme zaslouženě zvítězili, neboť jsme od začátku utkání byli aktivnější, hráli více s míčem. Poločasový stav neodpovídal poměrům na hřišti, protože domácí se dostali 2x na naši polovinu a vstřelili jednu branku. Ve druhé půli jsme měli opravdu několik vyložených šancí a proměnili jen čtyři. Jsme rádi, že jsme potvrdili pozici lídra, kterou budeme chtít uhájit i za týden doma s rezervou Zavidova.



Sestavy


SK Pavlíkov
Z. Melč [-] - T. Peroutka [-] (70. R. Brož [-] ) , A. Bureš [-] (46. T. Gebhart [-] ) , J. Truksa [-] , K. Novák [-] - R. Samson [-] , L. Polcar [-] , D. Franěk [-] , T. Hink [-] (68. M. Roll [-] ) - V. Fekete [-] , L. Kříž [-]

SK Rakovník B
T. Hrbek [-] - P. Hovorka [-] , M. Rohla [-] (46. J. Hamouz [-] ) , P. Hornof [-] (75. R. Hertl [-] ) , M. Cibulka [-] - M. Sodomek [-] (58. Z. Žihla [-] ) , T. Bystřický [-] (46. M. Tvrz [-] ) , M. Fojtík [-] , Z. Červený [-] - R. Gašpárek [-] , J. Plaček [-]

ŽK: 26. R. Gašpárek .
Místo: SK Pavlíkov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Polívka Zdeněk - Josef Dědek, Gabriela Dědková.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.