0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčanské „céčko“ začalo debaklem


Branky


21. D. Sůva , 35. P. Moudrý , 66. D. Sůva , 87. D. Sůva
0

Celkem nečekaný výsledek se urodil na sedlčanských Tavernách, domácí svou premiéru ve IV. třídě nezvládli, dokonce nevstřelili ani jednu branku a zahájily sezonu nečekaným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Sůva

O Sedlčanech se sice před sezónou hovořilo jako o hlavním favoritovi na vítězství ve skupině, realita v prvním kole však byla úplně jiná. Domácí nedokázali pořádně kombinovat a svými častými chybami v rozehrávce posílali do šancí soupeře, který dokázal chyby domácí obrany využívat. Hlavní Kosovy Hory byl David Sůva, který se poprvé trefil do sítě Jana Ješuty v 21. minutě. Hosté hráli zodpovědně a trpělivě a odměnou za odvedený výkon jim byl druhý gól, který přidal Petr Moudrý. Sedlčany se na nic většíího v první půli nezmohli a do kabin se tak šlo za, pro hosty příznivého, stavu 0:2.

Sůva zkompletoval hattrick

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první, Sedlčanům se nedařilo a góly střílel soupeř z Kosovy Hory. Hlavní postavou byl i v druhém poločas David Sůva, který k brance z prvního poločasu přidal ještě další dvě. Poprvé v druhém poločase se trefil v 66. minutě zápasu a tři minuty před koncem zkompletoval hattrick a uzavřel tak gólový účet zápasu. Sedlčanský Tatran tak oproti očekávání vstoupil vstoupil do sezony jasnou porážkou a v příštím kole jej čeká silný tým Nová Ves B, který si celkem bez problémů poradil s Krásnou Horou B. Napraví Tatran zaváhání z prvního kola nebo to opět skončí debaklem? To se dozvíme již příští Sobotu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kosova Hora B
Ladislav Sůva(Sokol Kosova Hora): „Všichni naši hráči přistoupili k utkání velmi zodpovědně a dokázali takto hrát celý zápas. Touha po dosažení co nejlepšího výsledku a respekt před soupeřem nám nakonec přineslo vítěztví.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany C
J. Ješuta [-] - O. Holan [-] (46. F. Hofman [-] ) , T. Brotánek [-] , M. Petera [-] - V. Jindra [-] , J. Dvořák [-] , M. Pecholt [-] - F. Stibor [-] , R. Šťovíček [-] - D. Otradovec [-] (46. J. Lhota [-] ) , J. Pospíšil [-] (64. J. Novák [-] )

TJ Sokol Kosova Hora B
J. Střelák [-] - J. Červinka [-] , O. Sůva [-] , D. Šmejkal [-] (60. P. Moulík [-] ) , J. Kouklík [-] - M. Fiala [-] , M. Valenta [-] , M. Rosa [-] , P. Moudrý [-] (87. M. Hodík [-] ) , J. Kouklík [-] - D. Sůva [-] (80. T. Čejda [-] )

Hráči zápasu: D. Sůva .
Místo: Taverny. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jakub - LHOTA Zdeněk (N), RŮZHA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.