0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká vyloupila Horní Beřkovice. Odváží si vysokou výhru 0:4!


Branky


3

Horní Beřkovice přivítaly doma v prvním zápase jarní části tým z Vysoké. Utkání bylo vyrovnané a velmi ho ovlivnil silný vítr, se kterým si nakonec lépe poradila Vysoká a připisuje si další tři body do tabulky. Hattrick nasázel Michal Kettner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se nesl v duchu prvního jarního oťukávání. Plno nepřesností ještě znásobil silný vítr, který výrazně ovlivňoval dění na trávníku. Hra byla vyrovnaná a šance na obou stranách. Obrana vysoké hrála zodpovědně a jednoduše. Když už se tým z Horních Beřkovic dostal do zakončení, hráči byli příliš zbrklí a brankář Chaloupka vše pochytal. Ve 42. minutě se díky zbytečné chybě dostal do brejku Kettner, který přesně zasáhl branku a vsítil první gól. Do kabiny se šlo za stavu 0:1.

 

 

Do druhé půle poslala Vysoká do hry dalšího útočníka. Tento tah se povedl, protože díky útočné síle a hře "po větru" přidala Vysoká do 55. minuty další dva góly a zápas byl rozhodnutý. Horní Beřkovice se i nadále nevzdaly a srdnatě bojovaly. Nicméně v 74. minutě se po brejku dostal do zakončení opět Kettner a završil svůj hattrick. Domácí, kteří i nadále zatápěli obraně Vysoké, nakonec gól nedali. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Horní Beřkovice
Horní Beřkovice: Těžko se to hodnotí. Člověk si řekne, že je to jednoznačný výsledek. Kdo ale na zápase byl, ví, že hra byla vyrovnaná.

FK Vysoká
Martin Štolba: Vítězství 0:4 bylo jako start do jara pro náš tým velmi důležité. Sportovně musím říci, že soupeř byl na zápas dobře připraven, ale naši hráči hráli zodpovědně a jednoduše. V dalším zápase to budeme chtít potvrdit, kdy na domácím hřišti, na novém pažitu, přivítáme Pšovku.



Sestavy


Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - L. Polák [-] , O. Kopecký [-] , L. Bryslivec [-] , M. Polák [-] , V. Doležal [-] , T. Hančl [-] , J. Polák [-] , O. Brůža [-] , M. Hladík [-] (46. J. Kratochvíl [-] ) , M. Florián [-]

FK Vysoká
P. Chaloupka [-] - T. Lemarie [-] (46. J. Rolenc [-] ) , S. Vála [-] (63. R. Kos [-] ) , P. Malák [-] , S. Tichý [-] , J. Babovák [-] , M. Kettner [-] , D. Dzimko [-] , T. Prejsa [-] , T. Vodička [-] , J. Gabčo [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: MOŠKO Jan - MALÁK Jiří, MELICH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Jareš

Expert: Lukáš Laksar
Tip experta: výhra hostů

Vysoká bude nadělovat v Horních Beřkovicích a utkání skončí vyšším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů