Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Durdil čtyřmi góly přispěl k výhře nad Vysokým Chlumcem


Branky


0

Především díky střelecké formě Miroslava Durdila zvítězil tým Nová Ves/Malá Hraštice B nad Vysokým Chlumcem. Ve vyrovnaném zápase plném gólů měl nakonec o něco více štestí hostující celek a porazil Vysoký Chlumec těsně 6:5, když poslední vítěznou branku vstřelil až 2 minuty před koncem Patrik Sabon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do rychlého vedení

Vysoký Chlumec se v poslední době spíše trápil, oba předešlé zápasy prohrál a tak do role favoita tohoto utkání byl pasován celek Nové Vsi. Jenže všechno bylo jinak, Nová Ves svého soupeře v úvodu možná lehce podcenila, nezachytila úvodní nápor domácích a už po necelé čtvrthodině hry domácí vedli 2:0 po brankách Pilaře a Laštovičky a ukázali, že fotbal přece jen ještě hrát nezapomněli.

 

Hosté se jen těžko oklepávali, ale nakonec se jim podařilo vstřelit kontaktní branku, v 16. minutě jí zařídil Miroslav Durdil. O chvíli později to už zase bylo o dvě branky, další branku domácích vstřelil František Hron. Do poločasu stačil ještě snížit svou druhou brankou v zápase Miroslav Durdil a těsně před koncem poločasu mohl dokonce srovnat stav, ale svou efektní exhibiční sólo jízdu v další branku nedokázal proměnit.

Tři body zajistil v závěru Sabon

To co se nepovedlo Durdilovi na konci poločasu prvního, se povedlo hned na začátku druhého poločasu Milanu Holobradovi, ten vyslal krásnou střelu do šibenice a vyrovnal tak na 3:3. Do stejného místa pálil o několik minut později také Miroslav Durdil, který snad ještě hezčí střelou poslal hostující celek poprvé v zápase do vedení a sám zkompletoval hattrick. Domácí tým však nic nevzdával a odměnou mu byl opět vyrovnávací gól na 4:4 o který se zasloužil Zdeněk Slanina.

 

Durdilovi byl v hattrick v zápase málo a dále proháněl domácí obránce, svůj čtvrtý gól vstřelil, za menší pomoci tyče od které se míč odrazil, v 85. minutě. Vzápětí však opět vstřelil vyrovnávací branku Vysoký Chlumec, zasloužil se o to Šimon Kiš. Do konce už nezbývalo moc času a vypadalo to, že tímto výsledkem toto gólově bohaté utkání skončí, jenže míč vzal opět Miroslav Durdil, který opět předvedl krásné sólo, které zastavil až domácí brankář Tesař, ten naneštestí domácích vyrazil míč jen k Patriku Sabonovi, který dvě minuty před koncem pohodlně dopravil míč do prázdné branky a zajistil hostujícímu celku tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoký Chlumec
Ludovít Kiš (trenér, SK Vysoký Chlumec): „V první řadě gratuluji soupeři k vítězství, k soupeři jsme měli přirozený respekt, přeci jen to je lídr tabulky, leč začátek utkání vyšel lépe nám jako domácímu týmu. Vysoký Chlumec už vedl 2:0 a vypadalo to na to, že chlumečáci ještě fotbal hrát umějí. Dali jsme pěkné góly, ale soupeř se nedal zahanbit a skóre srovnával. Pokud by Nová Ves neměla hráče Durdila, který ví kam se davájí góly, nejspíš by si Vysoký Chlumec konečně připsal body. Jsem rád, že se nepotvrdil tip, že hladce prohrajeme 4:0. Stále se potýkáme s docházkou a zájmem hrát fotbal. Na dnešní utkání jsem přemlouval hráče důchodového věku a za jejich přístup jim děkuji.“

TJ Sokol Nová Ves B
Petr Plíva(trenér, TJ Sokol Nová Ves/Malá Hraštice B): „Béčko se vydalo na cestu do Vysokého Chlumce, tedy k týmu který z předchozích zápasů neuhrál ani bod. To trochu svádělo náš tým k podcenění soupeře. Ač si to nikdo z hráčů nechtěl připustit,opak byl pravdou. Náš tým si doslova vydřel 3 body. Pro diváka jistě zápas velmi dobrý, ale pro zúčastněné hráče obou týmů spíše frustrující. A tak bláznivá přestřelka kde dominovala ofenzíva než defenzíva vyzněla pro náš tým pěkným hokejovým výsledkem 5:6“



Sestavy


SK Vysoký Chlumec
A. Tesař [-] - S. Havel [-] , M. Baloun [-] , R. Šťovíček [-] , Š. Kiš [-] - L. Chlasták [-] , J. Kiš [-] , J. Pilař [-] , L. Slunéčko [-] - F. Hron [-] , J. Laštovička [-] (60. Z. Slanina [-] )

TJ Sokol Nová Ves B
Z. Dudič [-] - P. Sabon [-] , L. Vaňha [-] , J. Pospíšil [-] , P. Plíva [-] , R. Muller [-] , T. Krotil [-] , M. Klement [-] , M. Holobrada [-] , L. Černý [-] , M. Durdil [-]

Hráči zápasu: M. Durdil .
Místo: SK Vysoký Chlumec. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Švidkov Jiří - ZVĚŘINA Martin (N), ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.