Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hendrich nasázel hattrick!


0

Záložník Prostřední Lhoty Šimon Hendrich byl hlavní postavou vyrovnaného zápasu proti Sedlčanům, svým hattrickem zařídil Prostřední Lhotě 3 body se sedmi góly se tak dostal do čela tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný zápas lépe začal pro hosty

Kvalitní trávník, na kterém sedlčanské áčko soupeří s týmy z Divize, vybízel ke kombinační hře po zemi. Tetno způsob hry je vlastní oběma týmům a v první půli šlo o vyrovnanou partii. Do vedení se jako první dostal tým hostů, když po faulu ve vápně byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil záložník Šimon Hendrich a trefil přesně.

 

Sedlčanským se povedlo otočit skóre během tří minut, v 25. minutě skóroval Radek Šťovíček a na něj navázal Petr Sirotek. Prostřední Lhota poté přidala, vytvořila si další čtyři šance, kdy mohl její hráč jít sám na brankáře, ale nic z toho nebylo. Gól přišel až před koncem půle a postaral se o něj opět Šimon Hendrich.

Hendrich vstřelil hattrick

Ve druhém poločase už skórovala pouze Prostřední Lhota, Šimon Hendrich nejprve využil zmatky v obraně Sedlčan a v situaci kdy se míč odrážel mezi malým a velkým vápnem si našel to správné místo a posunul Prostřední Lhotu do vedení o jeden gól. Tímto gólem tak zkompletoval hattrick a posunul se do vedení ve statistice střelců soutěže.

 

Čtvrtou branku přidal v 64. minutě Jan Moravec střelou z hranice velkého vápna. Posledních dvacet minut hosté trochu upustili od pohledné kombinační hry a spíše se soustředili na udržení vedení, což se jim nakonec povedlo. Jejich třízápasová série bez obdržené branky sice skončila, ale i tak je Prostřední Lhota stále neporažená a na druhém místě má 12 bodů a krásné skóre 17:2, na vednoucí Novou Ves B má navíc zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu



TJ Prostřední Lhota
Jakub Haniš(hráč, TJ Prostřední Lhota): „Šlo o celkově těžké utkání a krásný fotbal, kterému nahrávalo hlavně krásné hřiště, které v Sedlčanech mají, opět bych pochválil celou naši obranu, i když jsme tentokrát inkasovali, tak hrála pozorně a stejně skvěle hrál celý tým. “



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany C
J. Ješuta [-] - J. Pospíšil [-] , T. Brotánek [-] , M. Petera [-] - V. Jindra [-] , R. Strnad [-] , J. Dvořák [-] - R. Šťovíček [-] - P. Sirotek [-] , D. Míka [-] , D. Otradovec [-] (57. F. Dřevojan [-] )

TJ Prostřední Lhota
P. Přibyl [-] - L. Rákosník [-] , J. Diviš [-] , M. Pouček [-] (46. J. Moravec [-] ) , M. Klimeš [-] , P. Haniš [-] , Š. Hendrich [-] (87. A. Krátký [-] ) , M. Rosypal [-] (46. J. Formánek [-] ) , J. Kožíšek [-] , F. Šusta [-] , J. Haniš [-]

ŽK: 81. J. Kožíšek .
Místo: Taverny. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Krátký Miloš - BROTÁNEK Lukáš (N), VYSTYD Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.