3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany doma odolaly Tuchorazi a oplatily soupeři podzimní prohru!


Branky


10

Do Krakovan dorazila zachraňující se Tuchoraz. Domácí i přes prvotní nápor soupeře dokázali utkání zvládnout a připsat si klíčovou domácí výhru. Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí produktivita

Utkáním nás znovu provede výstižný report mladíka Ondry Černého.

K poslednímu domácímu zápasu jsme nastoupili proti Tuchorazi, které jsme chtěli vrátit podzimní debakl. Hned od začátku bylo zřejmé, že nás nečeká nic lehkého. Hosté hráli hodně vysoko a velice nepříjemně presovali naši rozehrávku, což nám působilo nemalé problémy. Vysoké postavení obrany hostů pobízelo k přihrávkám za obranu, jedné takové využil v patnácté minutě Sixta, který svůj sólový nájezd zkušeně proměnil střelou na zadní tyč.

 

V jednadvacáté minutě bylo ještě veseleji, a to, když zdánlivě ztracený balón vybojoval Horák, který ho následně předložil Dostálovi a ten se v podobných pozicích nemýlí. Hosté se v prvním poločase dostali po našich chybách do několika pološancí, buď ale nedokázali pořádně zakončit anebo je vychytal Špinka, a jelikož už ani my neohrozili hostující bránu, šlo se do kabin za pověstného stavu 2:0. 

 

 

Csaplárova past se nekoná

Do druhého poločasu udělal hostující trenér pouhou jednu změnu. Mladíka Doležala nahradil zkušený Borovička.

 

Druhý poločas vypadal podobně jako ten první, pozorně jsme bránili a snažili jsme se o rychlé protiútoky. Hosté hrozili hlavně po našich chybách, jedné takové mohli využít, to by ale tečovaný balón nesměl spadnout na břevno. V jednasedmdesáté minutě se nám podařilo navýšit vedení, a to, když svůj první gól v našem dresu vsítil Adam Hojda, který výborně dohrál situaci a přehlavičkoval vyběhnuvšího gólmana Berana. Hosté se již zmohli pouze na kosmetické snížení v samotném závěru utkání, když využili naší nekoncentrovanosti po rohovém kopu.

 

Za zmínku stojí fakt, že rozhodčí Sedláček musel v utkání jen dvakráte udělit žluté napomenutí, což je na okresní soutěž nízké číslo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Krajní obránce Ondřej Černý: V posledním domácím zápase jsme oplatili soupeři podzimní prohru a rozloučili jsme se s diváky výhrou, a tudíž jsme spokojeni. Zbývají dva zápasy, ve kterých musíme zabojovat a urvat nějaké body, abychom skončili na bedně.




Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Kutil [-] , O. Černý [-] , P. Myška [-] , A. Hojda [-] - D. Horák [-] , P. Strejcius [-] , D. Chvojka [-] (57. Z. Vodvářka [-] ) - T. Sixta [-] (73. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-] - P. Kozel [-]

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - V. Vopařil [-] , P. Šafář [-] , J. Matoušek [-] , P. Doležel [-] (46. D. Borovička [-] ) , J. Pokorný [-] , A. Kliment [-] , M. Kadeřábek [-] (68. M. Vostrovský [-] ) , J. Votoček [-] , R. Nývlt [-] , M. Hozman [-]

ŽK: 28. P. Kozel - 90. R. Nývlt .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SEDLÁČEK Jiří - KUBIČEK Luboš (N), ZICH Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích