Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

15.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerhenice doma ovládly devítigólové drama proti Červeným Pečkám!


Branky


10

Za pěkného počasí dorazily k utkání do Cerhenic Červené Pečky. Nutno dodat, že výběr okolo trenéra Křeliny přijel ve značně zdecimované sestavě. Personální krize se značně podepsala na výkonu hostů, zatímco domácím se dařilo nadmíru. Jak se zápas, pohledný pro oko diváka, vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek

Je přesně 17:00 a rozhodčí Hlavnička zahajuje, za doprovodu azurově modrého nebe, utkání mezi domácimi Cerhenicemi a hostujícími Červenými Pečkami, které, mimochodem, dorazily kvůli personální nouzi jen s jedenácti hráči. 

 

 

Vstup do uktání pro se více vyvedl domácím. Hned ve 13. minutě poslal domácí do vedení Novotný. Vedení domácích však nevydrželo příliš dlouho. V 17. minutě se srovnal hostující Rauch a rozjásal červenopečecké fanoušky. Euforie hostující skvadry trvala až do 28. minuty, kdy otočil skóre zápasu ve prospěch Červených Peček Kulhánek.

 

O 3 minuty později na výsledkové tabuli znovu svítil remízový stav. Ve 31. minutě srovnal Doubek, aby minutu před koncem poločasu otočil skóre ve prospěch domácích svým druhým gólem v zápase Novotný. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro Cerhenice.

 

 

 

V devíti

Druhé dějství začalo v podobném duchu jako to první. Hosté srdnatě vzdorovali domácím, ale početní nevýhoda byla stále více a více znát.

 

V 53. minutě srovnal na 3:3 hostující Suchý, pro borce, který hraje primárně za rezervní tým, šlo o první okresní branku v této sezoně. 

 

Remízový stav však znovu dlouho nevydržel, jelikož hned o 2 minuty později otočil skóre Doubek, aby o další čtyři minuty později zvýšil na 5:3 Slezák. Produktivita domácích byla v tomto zápase na velmi dobré úrovni. 

 

Hosté se však nevzdali a ačkoliv dohrávali zápas v devíti lidech, podařilo se jim ještě korigovat skóre na 4:5 zásluhou kapitána Svoboda.

 

Více branek již zápas nepřinesl a utkání tak skončilo výhrou 5:4 pro domácí Cerhenice. 



Ohlasy k zápasu



FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Přemýšleli jsme, že k utkání do Cerhenic vůbec neodjedeme. Naštěstí jsme 11 lidí nakonec dali dohromady. Utkání na hezkém hřišti začalo lépe pro domácí, kteří se ujali vedení. My dokázali otočit na 1:2, ale to se podařilo i domácím, tak stav poločasu byl 3:2. V prvním poločase se nám navíc zranili dva hráči a utkání jsme dohrávali v devíti lidech! Ale i tak domácím jsme nedali nic zadarmo a bojovali jsme do závěrečného hvizdu. Prohráli jsme 5:4 a ostudu určitě neudělali. Skvěle utkání odřídil rozhodčí Hlavnička a musím zmínit gesto fair play domácího kapitána, který v 80. min.za stavu 5:4 po odpískání „malé“ domů úmyslně zakopl míč z malého vápna do zámezí. Domácím gratuluji k vítězství a děkuji za hezký fair play zápas, utkání se muselo divákům líbit.



Sestavy


Olympia Cerhenice
P. Kun [-] - L. Slezák [-] (64. J. Čerych [-] ) , T. Koníček [-] , R. Link [-] (46. M. Škopek [-] ) , M. Doubek [-] , M. Kaše [-] , M. Novotný [-] , P. Gacka [-] , T. Basarab [-] , D. Nykodym [-] (54. J. Kuchař [-] ) , K. Charouzek [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Carda [-] , M. Vondráček [-] , M. Hejduk [-] , J. Maršík [-] - J. Kulhánek [-] , D. Zdeněk [-] , L. Křelina [-] , M. Rauch [-] - J. Svoboda [-] , K. Suchý [-]

ŽK: 47. M. Hejduk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hlavnička Radek - NOVOTNÝ Jan (N), SEMERÁD Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů