3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veledůležité tři body zůstaly v Nučicích!


Branky


10. D. Kočí (p.) , 27. M. Chromý , 42. F. Kubalík - 21. J. Kulhánek
9

O záchranu bojující Nučice přivítaly na svém hřišti Červené Pečky, naopak bojující o přední příčky v soutěži. Zápas plný soubojů nakonec dopadl tříbodově pro domácí Nučice. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva krásné góly, penalta a samostatný únik

Dnešním zápasem nás, jako obvykle, jedná-li se o Nučice, provede místní srdcař Honza Vedral.

S jedinou změnou, a to na postu gólmana, jsme nastoupili proti Červeným Pečkám. Jak se ukázalo změna to byla velmi důležitá, protože nám přinesla tři body. V prvním poločase Mirek Svoboda zlikvidoval skvělým zákrokem trestný kop hostů a přidal ještě několik důležitých zákroků, kdy mu míč zůstal s jistotou v rukavicích.

 

My jsme dnes potřebovali získat tři body, a tak jsme hru nijak nekomplikovali a hráli přímočařeji než obvykle. Obránci Červených Peček měli velké problémy v hlavičkových soubojích, a tak se naši hráči několikrát dostali do samostatného úniku. V 10.min běžel k propadlému míči Kočí, byl faulován hostujícím gólmanem a nařízenou penaltu sám proměnil. 

 

V 21. minutě výstavní střelou z osmnácti metrů srovnal Kulhánek. Do hry jsme se vrátili o šest minut později. Matěj Chromý zatočil svůj trestný kop na zadní tyč a nedal hostujícímu Svobodovi šanci - 2:1. Do poločasu přidal ještě třetí branku Kubalík, když se díky svým rychlým nohám dostal za obranu a sám proti gólmanovi nezaváhal.

Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí.

Bez branek

Ve druhém poločase si již tak přesně nevedl a svou stoprocentní příležitost z malého vápna vysoko přestřelil. Nedokázal skórovat ani Jelínek hlavou po rohovém kopu ani Hurtík, který měl na hranici velkého vápna dostatek času, ale svůj projektil nedokázal nasměrovat mezi tři tyče.

Největší příležitost měli hosté chvíli před koncem, když si Jelínek dal málem vlastní branku, ale M. Svoboda byl připraven. Po zásluze si tak připisujeme všechny tři body.

Nutno dodat, že ačkoliv šlo o velmi soubojvě laděné utkání, zkušený arbitr Pikner rozdal "pouze" šest žlutých karet.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Zápas jsme zvládli velmi dobře. Všichni hráči od první minuty hráli soustředěně a s nasazením. Myslím, že jsme byli lepší měli více šancí a hosty do šancí nepouštěli. Když už něco hrozilo, tak nás podržel brankář Svoboda. Zaslouženě vítězství po kvalitním výkonu. Pochvala celému týmu včetně náhradníků.

FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Před zápasem jsme měli problém dát dohromady 11 zdravých hráčů, tak jsme museli nastoupit i polozranění a na výkonu to bylo znát. Domácí hráli totální anti-fotbal, který na nás bohužel stačil. Připadal jsem si jak na tenise. Zápas dopadl, jak dopadnout měl a dál to komentovat nebudu. I tak jsme se stejně porazili sami. Všechny góly jsme soupeři vysloveně darovali. Jsem zvědavý, jak poslepujeme sestavu na zítřejší dohrávku s Tuchorazí.



Sestavy


TJ Nučice
M. Svoboda [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - F. Kubalík [-] (89. M. Jícha [-] ) , T. Vlasák [-] (87. L. Kulhavý [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Zápotocký [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] , J. Vedral [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - R. Richard [-] , M. Bílý [-] , J. Maršík [-] (55. L. Zientek [-] ) - M. Rauch [-] , L. Křelina [-] , J. Hradílek [-] , M. Hejduk [-] - J. Kulhánek [-] , J. Svoboda [-] - M. Hanousek [-]

ŽK: 37. T. Vlasák , 43. J. Novák , 85. M. Svoboda - 77. J. Hradílek , 85. L. Křelina , 89. L. Zientek .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: PIKNER Roman - KOČÍ Miroslav (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza