Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedenáctigólovou přestřelku nakonec ovládla hostující Kouřim!


Branky


22. P. Klucska , 77. M. Kaše , 85. M. Kaše - 23. T. Dufek , 31. R. Světnička , 33. J. Keltner , 42. T. Dufek , 50. T. Dufek , 68. T. Dufek , 80. J. Keltner , 87. P. Farkaš
9

Krasné počasí nabídlo v Cerhenicích duel mezi domácími oblíbenci a hostující Kouřimí. Zápas, který nakonec nabídl 11 branek, musel diváky rozhodně bavit. Výhra posunula Kouřim na třetí místo, zatímco domácí Cerhenice zůstavají jedenácté. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek

Hlavní rozhodčí Karlík přivedl oba mančafty na perfektně připravený pažit. Prvních 20 minut bylo spíše poklidných, krásné počasí bylo svědkem jakéhosi klidu zbraní v první čvtrtině zápasu. 

Gólové hody odšpuntoval domácí Klucska, který využil nedorozumění v obraně Kouřimi. Vedení Cerhenic však trvalo jen pár desítek vteřin. Hned ve 23. minutě srovnal hostující střelec Dufek. Obrat dokonal ve 31. minutě hostující Světnička. Vedení hostující Kouřim nikterak neukolébalo, ba naopak. O 2 minuty později navýšil na 3:1 Keltner, aby 3 minuty před koncem prvního dějství podruhé v zápase udeřil Dufek. 

Do kabin se tak šlo za stavu 4:1 pro hostující Kouřim.

 

 

Fantom Dufek

Do druhého dějství udělal domácí trenér jednu změnu. Slezák nahradil Puka. 

Druhý poločas však pokračoval tak, jak skončil ten první. Dominance hostujícího týmu byla zřejmá. Pohledným akcím však v prvních minutkách chybělo gólové razítko. 

V 50. minutě zkompletoval hattrick dvorní kanonýr Kouřimi Tomáš Dufek. Čtyřiadvacetiletý útočník neusnul na vavřínech, jak by se za stavu 5:1 nabízelo, ale stále se tlačil do koncovky a hnal se za čtvrtým gólem. Ten přišel v 68. minutě. 

Domácím se přeci jen podařilo vzpeřít osudu a snížit skóre zásluhou kapitána Kašeho, který v 77. minutě snížil na 2:6 z pohledu Cerhenic.

Hostující Kouřim občerstvila svůj tým o několik nadějných dorostenců a hnala se do dalších útočných výpadů. V 80. minutě trefil svůj druhý gól v zápase Keltner.

Cerhenice odpověděly o 5 minut později znovu zásluhou Kašeho. Na branku Cerhenického kapitána zareagovala Kouřim osmým gólem z kopačky mladíka Farkaše. Gól paatnáctiletého dorostence uzavřel gólový účet zápasu.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Za krásného počasí jsme na výborném hřišti odehráli velmi dobrý zápas. Dařilo se nám kombinačně a dávali jsme hezké góly. Těch mohlo být i více, ale domácí brankář několik šancí pochytal, nebo jsme netrefili bránu. Kromě osmi vstřelených gólů, jsme ale ještě na další tři góly nahráli, bohužel domácím. To je škoda a jediná vada na kráse. V jiném zapase by nás to mohlo mrzet. Takhle jsme mohli v závěru v klidu prostřídat a poslat do hry všechny čtyři dorostence, které jsme měli na lavičce.



Sestavy


Olympia Cerhenice
P. Kun [-] - R. Zvolský [-] , J. Čerych [-] (57. K. Michálek [-] ) , J. Puk [-] (46. L. Slezák [-] ) , T. Koníček [-] , M. Kaše [-] , V. Hanuš [-] (21. J. Černý [-] ) , M. Novotný [-] , P. Klucska [-] , D. Nykodym [-] , K. Charouzek [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , T. Valenta [-] (87. T. Pospíšil [-] ) - J. Keltner [-] , R. Světnička [-] (75. L. Kocián [-] ) , P. Jirků [-] - T. Dufek [-] (87. J. Jelínek [-] ) , T. Novák [-] (72. P. Farkaš [-] ) - M. Snížek [-] (57. M. Hovorka [-] )

ŽK: 37. J. Čerych - 70. M. Hovorka .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Karlík Milan - JANEČEK Aleš (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů