1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 10:15

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Liblice doma nestačily na Krakovany a zůstávají na chvostu tabulky!


Branky


7

Sobotní odpoledne nabídlo v Liblici zajímavé utkání domácích oblíbenců proti hostujícím Krakovanům. Zatímco první půli Liblice srdnatě vzdorovaly, druhé dějství již bylo v jasné režii Krakovan. Jak se pětigólový zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat značky Dostál

Dnešním zápasem nás znovu provede povedený report z pera krakovanského barda Ondry Černého.

K dalšímu zápasu jsme vyjeli do Liblic, na půdu posledního celku soutěže. Od zápasu jsme si slibovali plný bodový zisk. Začátek tomu však vůbec nenasvědčoval, domácí na nás vlétli a vypracovali si dvě brankové příležitosti, z nichž druhá po rohu skončila dokonce na tyči.

 

Postupem času jsme však otěže zápasu přebrali my a již v deváté minutě se po rohu prosadil Dostál, když využil nedůrazu domácí obrany. Z následující rozehry však přišel rychlý pád z hrušky, dlouhý nákop odhlavičkoval Věříš do středu hřiště, kde z naší strany bylo pusto jako na poušti, David Černý si míč zpracoval a z druhého doteku ho napálil za bezmocného Špinku.

 

Obdržený gól nás naštěstí neovlivnil a pokračovali jsme v naší hře a již v šestnácté minutě jsme si vzali vedení zpět opět Dostálem. Další slibné akce se nám nepodařilo dotáhnout a jelikož ani domácí se již na dostřel nedostali, tak skóre vydrželo až do poločasu. 

 

Nutno taktéž zmínít, že v prvním poločase padla jen jediná žlutá karta. Rozhodčí Pikner ji ve 12. minutě ukázal hostujícímu Sixtovi.

 

Nůžky

Začátek druhé půle nabídl nervózní a nepřesný fotbal bez větších šancí. V sedmapadesáté minutě jsme se opět mohli radovat, a to, když nedůrazu po rohu využil Myška, který volejem napálil balón do brány.

 

Poslední pomyslný hřebíček do rakve domácích zatloukl Sixta, který v šestašedesáté minutě nůžkami zužitkoval vrácený balón do vápna od Oberreitra. Tento gól zlomil poslední odpor domácích a zápas se již jenom dohrával a jelikož už žádná šance nebyla využita tak i za skóre 1:4 z pohledu domácích skončil.

 

Ani ve druhém poločase Vás neochudím o statistiku žlutých karet - jedna na domácí straně a dvě na té hostující. Venkovní výhra posunula Krakovany páté místo neúplné tabulky, zatímco Liblice zůstávájí na posledním sestupovém místě. 



Ohlasy k zápasu



TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Po dlouhé době výhra za tři body, herní projev také nebyl špatný, takže za mě spokojenost. Věřím, že na tento zápas v následujícím kole úspěšně navážeme.



Sestavy


TJ Liblice
D. Nanár [-] - J. Doskočil [-] (63. P. Svoboda [-] ) , D. Černý [-] (78. V. Tůma [-] ) , J. Hejda [-] , P. Pačes [-] , J. Kafka [-] , M. Řípa [-] , L. Hejda [-] (71. J. Bubník [-] ) , F. Řípa [-] , T. Pop [-] , A. Chábera [-]

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - P. Myška [-] , M. Věříš [-] , O. Černý [-] , M. Kutil [-] - D. Chvojka [-] , D. Horák [-] , P. Kozel [-] , P. Strejcius [-] - T. Sixta [-] (79. V. Novotný [-] ) , A. Dostál [-]

ŽK: 70. M. Řípa - 12. T. Sixta , 48. M. Věříš , 58. P. Kozel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PIKNER Roman - BUBNÍK Jiří (N), KUBÍČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů