Vítězná série Štítar u konce! Stachův výběr nestačil na zkušený tým Červených Peček.


Branky


28. F. Hoření , 87. B. Uman - 34. J. Svoboda , 37. M. Rauch , 66. L. Křelina (p.) , 86. J. Svoboda (p.)
9

Tři vítězné zápasy v řadě trvala série Štítar – narazily až na zkušeném týmu Červených Peček. Utkání začalo v jasné režii hostujícího týmu, který si nakonec z utkání odváží výhru 4:2. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat

Od úvodního hvizdu rozhodčího Pluhaře bylo patrné, že hosté nastoupí na domácí tým ve velkém tempu. Tým trenéra Křeliny měl více ze hry a tlačil se do zakončení. I přesto, že domácí tahali od začátku za kratší konec, otevřeli gólový účet zápasu. Ve 28. minutě se trefil domácí srdcař a kapitán Hoření.

Vedení poněkud ospalého domácího týmu však netrvalo dlouho. Ve 34. minutě srovnal nádhernou brankou z dálky hostující Svoboda a rázem bylo srovnáno. O 3 minuty později otočil skóre zápasu brankou Rauch. Více branek do konce poločasu nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro Červené Pečky.

Dvě penalty

Domácím nelze upřít snahu, ale zkrátka to na body nestačilo. Domácí trenér ve druhém poločase vystřídal všechny náhradníky, ale bez většího gólového efektu.

Zápas rozhodl gól Křeliny z 66. minuty. Proměněná penalta zkušeného útočníka znamenala vedení již o 2 branky. Zápas se poté spíše dohrával, za zmínku stojí proměněná penalta Svobody z 85. minuty, na kterou navázal brankou domácí Benjamin Uman. Gól levonohého rychlíka byl poslední úpravou skóre na konečných 2:4 z pohledu Štítar.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Dneska se mi utkání ani nechce moc hodnotit. Červené Pečky od začátku zápasu jednoznačně dominovaly a výsledné skóre je pro nás ještě velmi milosrdné. My jsme se utkání jenom zúčastnili, a to na této úrovni nestačí. Obrovské zklamání a frustrace. Jediným pozitivem je to, že si zahráli všichni náhradníci.

FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Zápas se Štítary jsme začali velikým náporem, ale nedokázali jsme se prosadit. Domácí se po prve dostali k naší bráně ve 28. minutě a hned dali branku. Naštěstí jsme ještě do poločasu stačili skóre otočit. Zapas definitivně rozhodl třetí gól a zapas se pak už pouze dohrával. Dnes jsem s výkonem spokojený. Štítary mají mladý kvalitní tým, nehráli spatně. Za zmínku stojí, že v zapase nepadla ani jedna ŽK, fair play z obou stran. Nyní musíme potvrdit body s Velkým Osekem, kterému máme co vracet...



Počet diváků: 60. Rozhodčí: PLUHAŘ Luboš - CHOBOT Jan (N), VEJSADA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů