1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lekce z produktivity! Tuchoraz – Kouřim 1:2


Branky


8

Deštivý víkend, který na mnoha místech zapříčinil odložení fotbalových klání kvůli nezpůsobilé hrací ploše, přinesl souboj Tuchorazi s Kouřimí. Vesničku nedaleko Českého Brodu trápí proměňování brankových příležitostí, zatímco jejich soky sužuje personální krize. Úspěšnější nakonec byli hráči z města proslulého především středověkým skanzenem. Jak se zápas vyvíjel?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Zápasem nás dnes provede velmi povedený komentář domácího brankáře Martina Berana.

Kouřim přijela do Tuchoraze v neúplné sestavě a to nám dávalo 3 bodovou naději. Bohužel po úvodním hvizdu to tak nebylo a naopak náš tým vypadal, že ještě spí zimním spánkem. Naše hra byla velmi nepřesná a hráči neplnili pokyny, které jsme si před utkáním řekli. Měli hrát po zemi a kombinačně s přesouváním hry ze strany na stranu, tak aby běhal balón a soupeř s ním. Jenže realita byla jiná. Dlouhé nakopávané míče z toho většinou nepřesně nebo trefování soupeře při rozvážných nákopech, pasivita a naivita. Nekompletnost soupeřova týmu se projevovala taktéž v nepřesném a váhavém rozehrávání balónů, čehož jsme se snažili využívat a soupeře jsme vysoko na jejich polovině napadali a z toho jsme ve 22. minutě vytěžili úvodní gól. Autorem branky byl domácí střelec Vopařil.

Ale to bylo z naší strany vše. Po vstřelené brance jsme se ještě víc nechali ukolébat a soupeř po rozehrání rohového kopu a našem liknavém ne-bránění v 31. minutě srovnal. Kouřim srovnala zásluhou Jana Keltnera. 

Více branek již nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

Neproměněné šance

Pasivita většiny našich hráčů udávala projev z naší strany upachtěného fotbalu v křeči, která nás nutila chybovat. V 55 minutě po individuálním špatném vyhodnocení rozehrávky na vlastní polovině a následné obrovské chybě šel soupeř do vedení 1:2. Hostující fanoušky rozjásal Valenta.

Na toto jsme reagovali změnou na ofenzivnější rozestavení 3-5-2, které se jevilo být dobrým tahem. Vytvořili jsme si minimálně 3 tutové gólovky a to doslova, ale nedokázali jsme trefit úplně odkrytou bránu. V dalších možnostech, které jsme měli, nás zradila střelecká technika, na které budeme muset velmi zapracovat.   

Ani několik brankových příležitostí však domácím na srovnání zápasu nestačilo. Kouřim si odváží cenné tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Brankář Martin Beran: Pasivita většiny našich hráčů udávala projev z naší strany upachtěného fotbalu v křeči, která nás nutila chybovat. Kouřim přijela do Tuchoraze v neúplné sestavě a to nám dávalo 3 bodovou naději. Bohužel po úvodním hvizdu to tak nebylo a naopak náš tým vypadal, že ještě spí zimním spánkem. Naše hra byla velmi nepřesná a hráči neplnili pokyny, které jsme si před utkáním řekli. Vytvořili jsme si minimálně 3 tutové gólovky a to doslova, ale nedokázali jsme trefit úplně odkrytou bránu. V dalších možnostech, které jsme měli, nás zradila střelecká technika, na které budeme muset velmi zapracovat.




Sestavy


FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - J. Votoček [-] , V. Vopařil [-] , M. Vostrovský [-] , A. Kliment [-] , D. Borovička [-] , P. Šafář [-] , M. Hozman [-] (58. J. Moravec [-] ) , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , J. Šedina [-] (46. P. Doležel [-] )

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , M. Tománek [-] (78. P. Farkaš [-] ) , J. Keltner [-] , L. Kocián [-] , P. Jirků [-] , D. Zákoucký [-] , T. Novák [-] , M. Navrátil [-] , D. Procházka [-] , T. Valenta [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: MELICHAR Vít - ŠIMŮNEK David (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích