1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2023 17:30

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice v dohrávce porazili Zásmuky!


Branky


8

Na dohrávku do Zásmuk dorazili daleké Nučice. Utkání plné nepřesností nakonec skončilo vítězně pro hostující Nučice. Jak se zápas odvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna k jedné

Úvod prvního poločasu nabídl podívanou plnou nepřesností a místy i chybějícího nasazení. Ze sedaček diváky zvedl až hostující Filip Kubalík. Ve 34. minutě tak svítilo na výsledkové tabuli 0:1.

Tento stav tak netrval dlouho. O 3 minuty později srovnal domácí Lukáš Martínek. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

 

Nepřesnosti

Do druhého poločasu udělal domácí trenér Václav Jindra dvě změny. Vokáček se Sobotkou nahradili Belladu a Rotha. Pokus o oživení hry se ze začátku vcelku dařil, záhy však přišel gól Nučic na 2:1. V 63. minutě se podruhé trefil Kubalík.

Nepříznivý stav paradoxně nakopnul domácí k větší aktivitě. Nučice se jim povedlo dostat pod tlak, ale v zakončení jim nebylo, jak se lidově říká, dáno. Žádnou z akcí se nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Více branek již nepadlo a rozhodčí Hron ukončil závěrečným hvizdem zápas, který skončil vítězně pro hostující Nučice. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Z dnešního výsledku ale i výkonu jsem zklamaný. Z naší strany spousta nepřesností, chyběla nám jednoduchost a nasazení. Až od stavu 1:2 jsme se začali tlačit do zakončení a snažili se nepříznivý stav zvrátit. Sice jsme dostali soupeře pod tlak, chyběl nám ale klid a přesnost, buď ve finální přihrávce, nebo v zakončení. Musíme dnešní zápas hodit za hlavu a připravit se na sobotu a na pondělní dohrávku.




Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
M. Zrivka [-] - P. Pavlík [-] , J. Martínek [-] , L. Martínek [-] , F. Jonáš [-] (57. S. Dotter [-] ) , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] , M. Bellada [-] (46. L. Sobotka [-] ) , J. Roth [-] (46. Z. Vokáček [-] )

TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Kočí [-] - M. Chromý [-] - J. Novák [-] - F. Kubalík [-] , T. Vlasák [-] , J. Souček [-] (74. P. Nevšímal [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Zápotocký [-] , L. Kulhavý [-] , K. Hurtík [-]

ŽK: 87. J. Lindner - 36. D. Kočí , 47. F. Kubalík , 92. J. Novák .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Hron Karel - MEDLEN Jiří (N), KOČÍ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích