2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 13:30

18.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí triumf! Jestřábí Lhota – Libodřice 2:0


Branky


54. M. Klička (p.) , 56. F. Krajíček
8

Deštěm poznamenané hřiště v Jestřábí Lhotě v sobotu nabídlo šlágr Okresního přeboru – domácí se střetli s výběrem Libodřic. Neproměněná penalta ze závěru poločasu se stala jakýmsi zlomem v utkání. Domácí si nakonec s Libodřicemi poradili a výhra je posunula do čela celé soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta

Úvod poločasu patřil spíše domácím. Jestřábolhotečtí dokázali lépe kontrolovat míč a nepouštět sví soky do nebezpečných situací. Zlomem v utkání byla neproměněná penalta hostujícího Hovorky. Libodřický šutér šancí na navýšení skóre po faulu na Němce nevyužil. To byla krutá rána do vazů týmu trenéra Baška. Zahozená penalta byla pomyslnou tečkou za prvním dějstvím.

Domácí

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Domácí byli lepší v kombinaci i pohybu. V 54. minutě zbytečně fauloval Patočka ve vápně a domácí Klička proměnil nařízenou penaltu. O dvě minutky později se trefil z přímého kopu Krajíček. Domácí záložník využil slabšího momentu brankáře Skočdopoleho a navýšil vedení svého týmu. Hosté se hnali za vstřelením kontaktního gólu, bohužel pro ně, domácí byli v zápase lepší a žádné komplikace nepřipustili.

Domácí si již dokázali své vedení pohlídat a připsat si tak cennou domácí výhru. 

 



Ohlasy k zápasu



FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Dneska jsme podali velice slabý výkon. Jestřábka měla balón po většinu zápasu balón pod kontrolou. Zápas se lámal kolem poločasu, kdy po faulu na Němce neproměnil penaltu Hovorka. Chvilku po začátku druhé půle zbytečně fauloval Patočka a Klička z penalty nezaváhal. O chvíli později si vybral slabší chvilku Skočdopole, kdy podcenil slabou střelu z přímého kopu, a bylo po zapase. Mrzí mě, že ač byla Jestřábka lepší v kombinaci a pohybu, tak ji obě branky darujeme. Do vyložených šanci se nedostávala. My dnes podali odevzdaný výkon, za který se musíme stydět a příští týden musíme předvést úplně jiný fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
L. Karban [-] - T. Robovský [-] (82. F. Čáslavský [-] ) , F. Krajíček [-] , J. Švanda [-] , M. Klička [-] , T. Kubíček [-] , A. Krupka [-] (46. O. Martínek [-] ) , M. Mikeš [-] (73. V. Černý [-] ) , P. Kesner [-] , D. Záhora [-] , T. Vlasák [-]

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - J. Košík [-] , M. Pánek [-] , D. Strejček [-] , J. Kovařík [-] , M. Hovorka [-] , L. Pohanka [-] , V. Patočka [-] (71. F. Krejčí [-] ) , P. Batelka [-] (68. M. Matějka [-] ) , F. Šafránek [-] , T. Němec [-] (42. A. Baško [-] )

ŽK: 20. A. Krupka - 56. F. Šafránek , 59. P. Batelka , 69. M. Pánek , 78. M. Matějka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŠKA Libor - DUŠEK Karel (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích