Přestřelka! Červené Pečky – Český Brod 3:2


Branky


8

Aprílový den nabídl v Červených Pečkách klasickou víkendovou kratochvíli. Tamní fotbalový tým přivítal rezervu Českého Brodu. Výkop utkání byl naplánován na 10:15. V čase, který proslavila Viktoria Žižkov, byl k vidění interesantní zápas, který nakonec skončil výhrou domácího celku. Jak se zápas vyvíjel?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup

Úvod poločasu jasně patřil domácím. Na těžkém terénu, za náročných povětrnostních podmínek, se týmu trenéra Křeliny dařilo kombinovat a lépe kontrolovat hru. Bohužel pro hráče z Městyse nedaleko Kolína, branku se jim vstřelit dlouho nedařilo. 

Radost domácím fanouškům nalil do žil až těsně před poločasem hrající trenér Lukáš Křelina. Rozhodčí Roman Pikner tak ukončil první dějství za stavu 1:0 pro domácí.

 

Góly

Do druhého dějství jako by nastoupilo jiné mužstvo Českého Brodu. Hostující hráči najednou dokázali držet s domácími krok. Odměnou jim bylo srovnání skóre. Tři minuty po poločasovém hvizdu se trefil Vymazal. 

Remízový stav však neměl dlouhého trvání. V 53. minutě vrátil Červeným Pečkám vedení kapitán Svoboda. V 78. minutě přišlo definitivní uklidnění domácí skvadry. Křelina zapsal třetí čárku do gólového účtu. Domácí tak mohli prostřídat a ještě více uklidnit hru. Český Brod se však nehodlal tak snadno vzdát. Za atraktivní výkon jim fotbalový pánbůh nadělil druhý gól. Minutu před koncem základní hrací doby se trefil Dlabal.

Více se do zápasové kroniky nevešlo – zápas skončil výhrou domácího týmu 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Potkali jsme se s velice kvalitním mužstvem, které chtělo hrát fotbal. V první pulce jsme hru kontrolovali a cely poločas dominovali. Měli jsme tři velké šance, ale branku nakonec dali až ve 45. minutě do šatny. Po změně stran se hra vice vyrovnala a Brod z ojedinělého útoku vyrovnal. Naštěstí jsme si zanedlouho vzali vedení zpět. Deset minut před koncem jsme přidali 3. gól a mohli prostřídat. V nastaveném čase jsme bohužel ještě inkasovali na 3:2. Český Brod rozhodně nepatří na dno tabulky. Byl to jeden z nejlepších soupeřů.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: PIKNER Roman - ZUZA Miloš (N), ŠMEJKAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích