5:1
(3:0)
55. J. Moravec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl! Český Brod - Tuchoraz 5:1


Branky


8. P. Pazderec , 21. M. Šermauer , 27. P. Pazderec (p.) , 46. T. Čermák , 77. J. Nekolný - 55. J. Moravec (p.)
11

Na půdu rezervy Českého Brodu dorazila Tuchoraz, což je tým, který na závěr podzimu chytil slušnou formu, tím pádem se očekávalo vyrovnané utkání bohaté na góly. Prognóza se potvrdila, ale v trochu opačném pořadí. Domácí jasně přehráli svého soka a připsali si tak veledůležitou výhru v cestě za záchranou v Okresním přeboru. Jak se zápas vyvíjel?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři fíky za půli

Tým plný mladíků se nikterak nerozpakoval a udeřil po pár minutách. V 8, minutě se trefil zkušený Pazderec a poslal svůj tým do vedení. V 21. minutě ho napodobil Šermauer a s hostující skvadrou to nevypadalo dobře. Domácí skvěle využili individuálních chyb hostujících hráčů. 

O šest minut později bylo v táboře Českého Brodu ještě veseleji. Petr Pazderec proměnil nařízenou penaltu a svým druhým gólem zvýšil již na 3:0 z pohledu českobrodských. Více branek první poločas nepřinesl. Domácí jasně opanovali první poločas a zaslouženě vedli o 3 branky.

 

Emoce a góly

Vstup do druhé půle vyšel hostům lépe. Dobrou příležitost však nevyužili, a tak trestal znovu domácí tým. Minutu po startu druhé půle se trefil Čermák. 4:0

Hostující skvadře se přeci jen povedl vstřelit čestný gól a potěšit tak početnou skupinu jejich fanoušků na výjezdě. V 55. minutě z penalty snížil Moravec.

Emočně vyhrocený závěr přinesl ještě jeden gól. V 77. minutě na 5:1 zvýšil domácí Nekolný. Více již zápas nepřinesl a domácí se tak radují z suverénní výhry na úvod jarní části sezony. 

 



Ohlasy k zápasu



FC Tuchoraz
Brankář Patrik Beran: Náš cíl byl vstoupit do zápasu aktivně, hrát kombinační fotbal s vysokým presinkem a navázat tak na výkon z posledního mistrovského utkání. Bohužel se tento cíl neuskutečnil, neboť hned v první části poločasu jsme soupeři darovali 2 góly z našich hrubých individuálních chyb. Soupeř byl kvalitní a tak touto nabídkou nepohrdl. Po celý první poločas domácí kontrolovali hru a naši borci se spíše na hřišti hledali. V závěru poločasu byl dán prostor pro emoce a poločas tak skončil v celkem bojovné náladě. Do druhé půle jsme si řekli, že se uklidníme, budeme hrát týmově a zlepšíme obraz hry, aby bylo na co koukat a mohli jsme mít hlavu vzhůru. Hned na začátku druhé půle jsme měli dobrou příležitost, kterou jsme nezužitkovali a bohužel soupeř z následné akce skóroval. Kluci v rámci druhé půle podali oproti první půli lepší výkon, ale soupeř byl prostě lepší a zcela zaslouženě bere tři body. Do dalšího zápasu musíme zlepšit snad vše, co se dá. Náš projev hry musí být aktivnější, přihrávky přesnější, komunikace efektivnější a makat jeden za druhého. Tento zápas nám nesedl a snad jsme si vybrali špatný den tímto zápasem a v následujících již budeme hrát dobrý fotbal, který bude bavit a opět těšit naše fanoušky. Rád bych poděkoval všem našim fanouškům za podporu, kterou nám dnes dali.



Sestavy


SK Český Brod C
J. Hrdinka [-] - P. Pazderec [-] (87. J. Dlabal [-] ) , P. Novák [-] , M. Kohout [-] , M. Šermauer [-] (58. M. Vymazal [-] ) , T. Čermák [-] (84. D. Hokr [-] ) , D. Poběrežský [-] , J. Čurgali [-] (87. M. Kašpar [-] ) , J. Bouma [-] (72. M. Šimák [-] ) , J. Nekolný [-] , M. Kohout [-]

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - V. Vopařil [-] , M. Vostrovský [-] (46. J. Moravec [-] ) , D. Borovička [-] , A. Kliment [-] , P. Šafář [-] , P. Doležel [-] (37. J. Votoček [-] ) , L. Kadeřábek [-] , J. Pokorný [-] , R. Nývlt [-] , J. Šedina [-]

ŽK: 22. J. Nekolný , 32. M. Kohout - 39. J. Votoček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LÖWE Vilém - ŠMEJKAL Miroslav (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů