Hosté potvrdili roli favorita! Liblice – Červené Pečky 0:1


Branky


10

 

Jako na Větrné hůrce se museli cítit hráči obou týmů. Sobotní odpoledne bylo, bohužel pro fanoušky, bohatší na větrné poryvy, nežli na konkrétní brankové příležitosti. Bojovné utkání nakonec za 3 body zvládli hosté. Jak se zápas vyvíjel?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavně neudělat chybu

Od prvních vteřin bylo patrné, že zápas bude soubojem o každý centimetr travnaté plochy. Úspěšněji si v této disciplíně počínali hráči trenéra Křeliny, kterýmž to byl odměnou první vstřelený gól. V 19. minutě se trefil kapitán Svoboda. 

I přičiněním těžkých meteorologických podmínek se hostujícímu týmu nepodařilo navýšit skóre a poločas tak skončil 1:0 pro hosty.

 

Bez branek

Druhé dějství silně poznamenal silný vítr, tudíž kulatý nesmysl si tak trochu dělal, co chtěl. Domácí hráči měli touhu vyrovnat, ale přes hostující obranu to zkrátka nešlo. V jediné šanci se liblickým skórovat nepodařilo, a tak byli na tahu hosté.

Ani jednu z šancí se však hráčům trenéra Křeliny v gól přetavit nepovedlo, zápas tak skončil hubeným rozdílem o jednu branku. Jedna remíza se však přece jen domácím udržet povedla – ve statistice žlutých karet to bylo nakonec 2:2.

 



Ohlasy k zápasu



FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Věděli jsme, že Liblice mají svůj styl hry založený na nakopávané míče na vysoké útočníky a na bojovnosti, tomu jsme přizpůsobili rozestavení, a to nám vyšlo. Zápas ovlivnil silný vítr a bohužel s fotbalem to nemělo nic moc společného. Celý zápas byl velký boj, ale i tak jsme mohli přidat víc branek. Domácí měli jen jednu polo šanci. Za tři body jsme nesmírně rádi. Všichni soupeři před námi body ztratili, tak jsme po víkendu spokojeni.



Počet diváků: 61. Rozhodčí: Hlavnička Radek - BUBNÍK Jiří (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích