Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kňovice nestačily na Jesenici


Branky


0

Stejně jako v minulém kole proti Vysokému Chlumci, kde Kňovice prohrály vysoko 13:1, i tentokrát se sešla kňovickému trenérovi velká spousta omluvenek. Kňovice v této sestavě na Jesenici nestačily, i když předvedli lepší výkon než proti Vysokému Chlumci a v druhé půli dokonce Kňovický tým chvíli sahal po vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel po třech minutách Havel

Domácí se museli obejít i bez svého nejlepšího střelce Vladimíra Vršeckého. Do utkání vstoupil lépe hostující celek, už po pouhých třech minutách rozvlnil síť za domácím brankářem Hodíkem Michal Havel, který střelou po zemi poslal hosty do vedení. Chvíli po rozehrání se v podobné pozici objevil také Zbyněk Švagr, jeho pokus ale branku těsně minul. Už v páté minutě musel po špatném došlápnutí střídat Milan Zavadil, kterého na trávníku nahradil Petr Novotný.

 

Za Kňovice poprvé prověřil hostujícího brankáře David Burda střelou z dálky. Jinak ale Kňovice v prvním poločase svému soupeři nestačily. Jesenice si vytvořila několik velmi slibných střeleckých pozic, ale střely většinou končily na síti za brankou nebo v náručí brankáře. Druhou branku přidala Jesenice až v poslední minutě poločasu, na střelu Zdenka Hulínského si sice domácí brankář sáhl, ale nedokázal ji vytěsnit mimo.

Kňovice snížily, ale třetí gól je zlomil

Do druhé půle vstoupil domácí tým mnohem aktivněji a bojovněji než do té první a odměna za zvýšenou aktivitu pro Kňovice přišla v 51. minutě. Po rohovém kopu byl ve vápně nejdůraznější Jakub Spilka, který hlavou snížil na 1:2. Kňovice v tu chvíli byly nahoře a svého soupeře chvílemi i přehrávaly. Další branku už ale z vytvořeného tlaku nevstřelily a tak se opět prosadil tým Jesenice. Trefil se opět Michal Havel a jeho gól byl zřejmě pro vývoj utkání klíčový, protože padl v době, kdy Kňovice hrozily vyrovnáním. Třetí gól kňovické opět trochu psychicky rozhodil a do konce utkání už se jim nepodařilo dostat se do té správné herní pohody.Naopak Jesenice už si zbytek utkání pohlídala. Svoji druhou branku záhy přidal Zdeněk Hulínský a dvě minuty před koncem dal konečnou podobu výsledku Jakub Šika.



Ohlasy k zápasu


FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér, FC Kňovice): „Nastala podobná situace se sestavou jako na Vysokém Chlumci, někteří hráči opět upřednostnili jiné věci před fotbalem. Máme v týmu asi 25 hráčů a jsme sotva schopni se sejít v jedenácti, pokud to bude takhle pokračovat, zvážím, jestli má vůbec cenu v soutěži pokračovat. “




Sestavy


FC Kňovice
V. Hodík [-] - J. Spilka [-] , P. Šťovíček [-] , R. Křížek [-] - J. Třešňák [-] (75. D. Perníček [-] ) , F. Bláha [-] , S. Hanuš [-] - P. Spilka [-] , M. Sirotek [-] , D. Burda [-] - L. Kozel [-]

TJ Sokol Jesenice
J. Ježek [-] - T. Hulínský [-] , F. Hodys [-] , M. Kmotras [-] , T. Svoboda [-] - R. Brož [-] , J. Šika [-] , M. Zavadil [-] (5. P. Novotný [-] ) , Z. Hulínský [-] - Z. Švagr [-] , M. Havel [-] -

ŽK: 42. P. Šťovíček , 82. F. Bláha - 85. P. Novotný , 88. Z. Švagr .
Hráči zápasu: P. Šťovíček - Z. Hulínský , M. Havel .
Místo: Kňovice. Počet diváků: 43. Rozhodčí: Dubský Jindřich - PŠENIČKA Karel (N), PINKAS Štěpán (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.