Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Lhota opět s nulou vzadu!


0

Prostřední Lhota sice v minulém kole poprvé v ročníku inkasovala od týmu Sedlčan, ovšem proti Vysokému Chlumci byla vzadu opět bezchybná. Chlumec porazila vysoko 6:0 a v soutěži je jediným týmem, který zatím neztratil ani bod. Na čele tabulky má navíc krásné skóre 23:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubky stoperů potopili Chlumec

Vysoký Chlumec po vydařeném utkání minulého kola proti Kňovicím, které Chlumečtí rozdrtili 13:1, odjížděl na hřiště favorita z Prostřední Lhoty s nadějí na to soupeře alespoň pořádně potrápit. Jenže realita na hřišti byla úplně jiná. Chlumec si opět vybral svůj špatný den. Už po pouhých osmi minutách vedli domácí 2:0, kčemuž notně přispěli chybující stopeři hostujícího celku. O oba rychlé góly se za Prostřední Lhotu postaral Zdeněk Hrdinka.

 

Ve 24. minutě přišla menší komlikace pro domácí, odstoupit musel zatím nejlepší střelec soutěže Šimon Hendrich a na jeho místo naskočil Lukáš Rákosník. Ve stejné minutě přidal třetí zásah do chlumecké sítě Lukáš Chlasták.

Rákosník zastoupil Hendricha skvěle

Na hráčích domácí Prostřední Lhoty bylo vidět, že je fotbal baví. Oproti Chlumci hrála mnohem fotbalověji. Hosty naavíc tentokrát nepodržel brankáře Tesař, který v minulém zápase dokonce skóroval proti Kňovicím. V 50. minutě chyboval a potopil tak veškéré šance hostů na zdramatizování utkání. Jeho minelu využil střídající Lukáš Rákosník. Na 5:0 poté zvýšil v 59. minutě Patrik Haniš a konečnou podobu výsledku dodal opět Lukáš Rákosník, který tak skvěle zaskočil za střelce Prostřední Lhoty Šimona Hendricha, kterého v první půli musel vystřídat.

 

Chlumec se proti dobře sehrané obraně neprosadil, což ostatně v letošním ročníku není žádná novinka. Prostřední Lhotě se letos góly dávají těžko, povedlo se to v pěti zápasech zatím jedinému soupeři a tak není divu, že Prostřední Lhota se jako jediný zatím neporažený tým vyhřívá na první příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu



SK Vysoký Chlumec
Ludovít Kiš(trenér, SK Vysoký Chlumec): „V sobotu jsem hráčům neřekl žádná negativa. Poděkoval jsem, že měli chuť zahrát si fotbal a do Prostřední Lhoty přijeli reprezentovat Vysoký Chlumec na své náklady. Prezentuji tímto komentáře M.Čermáka a P. Kymly, že je to o tom, mít chuť a držet partu. Smutné na tomto utkání je, že káždý má rozpis a ví kdy se hraje, přesto to nejde.To, že se na zápas vybodnou představitelé klubu, to je hodně špatný. Dvě hodiny nejsou zas tak moc a pokud si to na Chlumci neuvědomí, tak můžeme hřiště pronajmout zemědělcům a fotbal zrušit.“



Sestavy


TJ Prostřední Lhota
P. Přibyl [-] - J. Diviš [-] , M. Klimeš [-] , P. Haniš [-] , L. Chlasták [-] (78. A. Krátký [-] ) , Š. Hendrich [-] (24. L. Rákosník [-] ) , J. Formánek [-] , Z. Hrdinka [-] (46. J. Němec [-] ) , M. Rosypal [-] (46. M. Pouček [-] ) , F. Šusta [-] , J. Haniš [-]

SK Vysoký Chlumec
A. Tesař [-] - J. Novotný [-] , V. Pech [-] , M. Baloun [-] , Š. Kiš [-] , R. Šneller [-] - J. Kiš [-] , J. Pilař [-] , R. Šťovíček [-] , S. Havel [-] - J. Čejda [-]

ŽK: 23. R. Šťovíček .
Hráči zápasu: Z. Hrdinka , L. Rákosník .
Místo: TJ Prostřední Lhota. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Malý David - HŘEBEJK Vladimír (N), HOLOBRADA Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.