Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

13.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipůvka zvládla první jarní utkání a stále živý naději na první místo ve skupině.


Branky


4

Domácí Lipůvka neotálela a tenisovým výsledkem si připsala další 3 body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po aktivním začátku ujali vedení

Do utkání domácí vstoupili aktivně, když se v 7 minutě po nádherné přihrávce Sedláčka dostal do samostatného úniku Kučera, který ve své premiéře v dresu ASK otevřel skóre zápasu 1:0. O pár minut později zahrávali hosté rohový kop a ve 12. minutě hlavou srovnával Cupák. To domácí hráče však nerozhodilo a v 16. minutě po rohovém kopu poslal domácí do vedení Fryčka. Hned o minutu později opět úřadovala dvojice Sedláček a Kučera a druhý jmenovaný zvyšoval na 3:1. 

Za Lipůvku se prosadil i náhradní brankář

Do druhého poločasu trenér domácích protočil sestavu a hned ve 47. minutě se po krásné kombinační akci dostal k centru nový hráč na hřišti Hloušek a naservíroval míč do vápna, kde si ho našel Hochman a zvyšoval na 4:1. V 54. minutě se dostal k balónu Sedláček, který našel ve vápně nádhernou přihrávkou Hlouška a ten se prosadil střelou z první a zvyšoval na 5:1. Ve druhém poločase byli jasně domácí lepším týmem, ale z ojedinělé šance Lažánek přeci jen padl snižující gól, kdy se po centrovaném míči prosadil Sekanina. Do pole se dostal i druhý brankář domácích Adam Ráček, který k překvapení všech nešel do brány, ale do útoku. Tento tah se však trenérovi vyplatil, když se Ráček prosadil z rohového kopu geniální patičkou a zvyšoval na konečných 6:2. 



Sestavy


ASK Lipůvka
J. Hochman [-] - V. Kučera [-] (56. J. Kazda [-] ) , V. Pospíšil [-] , M. Fryčka [-] , P. Navrátil [-] , J. Pospíšil [-] , R. Sedláček [-] (62. A. Ráček [-] ) , O. Novotný [-] (46. J. Kristýn [-] ) , T. Hochman [-] , S. Palkanynec [-] , J. Kovář [-] (46. M. Hloušek [-] )

Lažánky
L. Piňos [-] - A. Pokorný [-] , P. Kvasnovský [-] (22. D. Nečas [-] ) , J. Sekanina [-] , L. Zukal [-] , I. Cupák [-] , M. Korčák [-] , J. Langr [-] (66. M. Musil [-] ) , D. Zukal [-] , J. Fiala [-] , R. Kratochvíl [-]

ŽK: 79. J. Kazda - 79. L. Zukal . ČK: 87. P. Kvasnovský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ROUČKA Jiří - KUČERA Radek, MAŠEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Doma Lipůvka nepustí ani bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku