Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kňovice přerušily sérii porážek(+FOTO)


Branky


0

Po čtyřech porážkách v řadě Kňovice zabraly a v zápase s favorizovaným týmem Nová Ves/Malá Hraštice B si po bojovném výkonu připsaly tři body. Nová Ves prohrála podruhé v řadě s papírově slabším soupeřem a propadla se na páté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali aktivně, domácí nakopl první gól

 

Zatímco hostující hráči se už téměř hodinu před začátkem rozběhávali na hřišti, domácí tým se opět počítal absence a strachoval se, aby dal dohromady alespoň jedenáct hráčů. To se naštestí nakonec povedlo, dokonce zbyl i jeden hráč ke střídání a utkání mohlo začít.

 

Do zápasu vstoupil aktivněji hostující celek, v úvodu měl častěji míč na noze a přehrával domácí tým. Odměnou za aktivitu od úvodních minut byl také brzy vstřelený gól o který se v 5. minutě postaral Bohumil Křivonoska mladší. Hosté v úvodu určovali tempo hry, ale další branku se jim z úvodního tlaku přidat nepovedlo. Ve 21. minutě přišlo vyrovnání, odražený balon na zadní tyči doběhl nejrychleji záložník Kňovic Petr Spilka a z blízkosti nedal šanci brankáři Patriku Syslovi.

 

Vstřelená branka nabudila do té doby spíše pasivní Kňovice a i když fotbalová kvalita měla být papírově spíš na straně hostujícího celku, Kňovice svou bojovností začaly svého soupeře lehce přehrávat. Nové Vsi dělal problém vysoký presink Kňovic, kdy už Kňovičtí útočníci vysoko napadali novoveskou rozehrávku a vytvářeli tak na svého soupeře tlak, ze kterého pramenily chyby v rozehrávce Nové Vsi. Ve středu zálohy z takto získaných míčů těžil hlavně kňovický David Burda, který poté přihrávkami zásoboval své spoluhráče. A byl to právě David Burda, který rozhodl o tom, že do kabin se půjde za stavu 2:1. Po faulu, za který viděl žlutou kartu Miroslav Klement, se Burda postavil k rozehrávce standardní situace a míč, který vyslal na branku se vyhnul zdi i dalším hráčům stojícím ve vápně a zapadl do branky Patrika Sysla, který zřejmě tuto ukrytou střelu pořádně ani neviděl a nemohl s ní nic dělat.

Kňovice překaly závěrečný tlak a braly body

 

Hned po třech minutách druhého poločasu se domácí tým opět mohl radovat z branky. Po individuální chybě obránce Ondřeje Měchury, kterému odskočil balon od nohy, se k míči dostal útočník Daniel Perníček, který poslal přesnou přihrávku na svého kolegu z útoku Martina Sirotka a ten už neměl problém s tím po zemi poslat míč pod brankářem Patrikem Syslem a vstřelit tak, jak se později ukázalo, vítěznou branku zápasu. Za Kňovice se poté do šance dostal Vladimír Vršecký, jemuž se po prvé straně nabízel ještě Martin Sirotek. Vršeckému se však pod nohy vrhl brankář Sysel zabránil dalšímu inkasovanému gólu.

 

Na Kňovicích bylo v druhé polovině druhého poločasu vidět, že náročný styl, který praktikovaly je stál hodně sil a ke konci opět přišla převaha hostujícího týmu. V 76. minutě dal naději hostům kapitán a hrající trenér Petr Plíva, který snížil na 3:2. Závěrečná čtvrthodina byla pro Kňovice velmi náročná. Nová Ves stupňovala svůj tlak a do vápna létal jeden centr za druhým, většinu však buď pochytal brankář ze vzduchu nebo se míč podařilo odkopnout někomu z obránců. Obrana řízená zkušenými borci Stanislavem Hanušem a Radkem Křížkem, kteří se v závěru rozhodně nenudili, odolala náporu hostujících hráčů. V závěru přišlo i pár ostřejších zákroků, za jeden z nich a také za komentář k rozhodčímu si žlutou kartu odnesl Patrik Sabon. Na stavu utkání se už ale nic nezměnilo a utkání skončilo výhrou Kňovic 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


FC Kňovice
Miroslav Čermák(trenér, FC Kňovice): „Zápas jsme jsme vyhráli díky naší bojovnosti, nakopl nás první gól, po kterém se soupeř přizpůsobil naší taktice. V závěru nám sice už docházely síly a soupeř mohl vyrovnat, ale naštestí jsme to ubojovali a připsali si cenné tři body. “

TJ Sokol Nová Ves B
Petr Plíva(trenér, TJ Sokol Nová Ves/Malá Hraštice B): „Utkání jsme začali aktivně, vstřelili jsme i vedoucí branku. Bohužel jsme vyrobili několik hrubých chyb, po kterých jsme inkasovali. Zápasu by nejvíc asi slušela remíza, Kňovice měly při našem závěrečném náporu i porci štestí. “



Sestavy


FC Kňovice
Š. Pinkas [-] - S. Hanuš [-] , R. Křížek [-] , B. Růzha [-] - F. Bláha [-] , J. Vodenka [-] , V. Vršecký [-] , P. Spilka [-] - D. Burda [-] , M. Sirotek [-] , D. Perníček [-] (64. Z. Liška [-] )

TJ Sokol Nová Ves B
P. Sysel [-] - P. Plíva [-] , O. Měchura [-] , L. Listík [-] , B. Křivonoska [-] , L. Černý [-] , M. Hrvačič [-] (58. L. Šusta [-] ) , P. Sabon [-] , M. Holobrada [-] , P. Kardinál [-] , M. Klement [-]

ŽK: 41. M. Klement , 84. P. Sabon .
Hráči zápasu: S. Hanuš , D. Burda - P. Sysel .
Místo: Kňovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Malý David - PŠENIČKA Karel (N), ŠUPÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.