0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubllovice B s Jesenicí bez branek


Branky


0

Celkem neobvyklý výsledek pro tuto přineslo utkán přineslo utkání Dublovic B s Jesenicí. Bezbranková remíza se na této úrovni moc často nevidí, ale tento zápas byl výjimkou. Oba týmy si dokázali vytvořit šance, ale střelvi tentokrát selhali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V roli mírného favorita přijela do Dublovic Jesenice, ale v první půli to byly spíše Dublovice, kdo se dostával do šancí. Problém jesenické obraně dělal převážně Roman Beňo, který svým rychlým krokem motal protihráčům hlavy a po stranách se dostával k centrům. Po jednom takovém se dostal k hlavičce Michal Demen, který ale netrefil ideálně, odražený míč mohl ješte dokopnout do branky Radim Janoušek, ale jeho snahu zblokovala obrana Jesenice.

 

Jesenice se v první půli dostávala spíše jen do náznaků šancí, ale ve finální fázi to trochu skřípalo. První pořádnou střelu vyslal na branku Davida Buriana zhruba po dvaceti minutách hry Pavel Kymla, jeho pokus ale skončil v rukách brankáře. Jesenické snahy většinou končily na pozorné  obraně Dublovic, v jejímž středu kraloval Tomáš Rozvoral, jenž sbíral většinu balónů ze vzduchu. Tomáš Rozvoral měl také šanci otevřít skóre. Při standardní situaci se odhodlal ke střele přímo na bránu a jen těsně minul, možná, že jeho střela i lehce lízala horní tyč.  

 

Dublovičtí diváci viděli gól

V druhém poločase Jesenice hru opticky vyrovnala, ale ve větších šancích se opět objevovaly hlavně Dublovice. Tu největší měl určitě Jan Dvořák, jenž vystřelil z dálky a trefil břevno jesenické branky. Míč se od něj odrazil směrem dolů a domácí fanoušci už se chtěli radovat z gólu, jelikož viděli gól v jesenické síti. Rozhodčí však měl na situaci jiný názor a nechal hru plynout dál. Nutno podotknout, že to byla velmi těsná záležitost.

 

Stejně jako v prvním poločase si Jesenice vytvářela spíš náznaky šancí, z dálky opět střílel Pavel Kymla, ale David Burian v brance domácích byl opět na správném místě. Na druhé straně měl šanci skórovat po průniku na pravé straně David Šebek, ale také ztroskotal na brankáři soupeře. Z druhé strany se snažil prosadit opět Roman Beňo, který se protlačil do pokutového území, ale střeleckou mizérii tohoto zápasu také neprolomil.

 

Zhruba dvacet minut před koncem se zranil po střetu u středové čáry dublovický Radim Janoušek, odneslo to jeho koleno. Protože však na lavičce nebyl k dispozici nikdo, kdo by ho mohl vystřídat, musel utkání dohrát, i když na něm bylo vidět, že už ani zdaleka nemůže hrát naplno. V závěru se ještě ocitl v menší potyčce s Milanem Zavadilem, rozhodčí Švidkov si oba hráče zavolal k sobě a dal jim najevo, že pokud se to bude opakovat, může následovat vyloučení. Tentokrát byl shovívavý a karty neuděloval.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice B
Miroslav Dudek(Trenér, TJ Sokol Dublovice): „V zakončení to dnes byla bída na obou stranách, mohli jsme ze šancí nějakou proměnit, ale bod za remízu proti silnému soupeři jakým je Jesenicem, bereme.“




Sestavy


TJ Sokol Dublovice B
D. Burian [-] - J. Pešek [-] , T. Rozvoral [-] , J. Dvořák [-] , A. Burian [-] (46. D. Dřevojan [-] ) - D. Šebek [-] , V. Filip [-] , R. Janoušek [-] - M. Demen [-] , R. Beňo [-] - V. Kopka [-]

TJ Sokol Jesenice
J. Ježek [-] - J. Šika [-] , R. Brož [-] , Z. Švagr [-] , M. Zavadil [-] , P. Novotný [-] , P. Kymla [-] , F. Hodys [-] , T. Svoboda [-] , M. Kmotras [-] , Z. Hulínský [-]

Místo: Sokol Dublovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Švidkov Jiří - VLÁSEK Jiří (N), MÍKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.