Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

8.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka dopadla lépe pro Sedlčany C


0

Šílená přestřelka v Krásné Hoře dopadla lépe pro hostující celek ze Sedlčan, byla to ale pořádná divočina. Hned dva hráči, na každé straně jeden, se stačili trefit do soupeřovy sítě čtyřikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K utkání nebyl k dispozici žádný rozhodčí, což bohužel v letosním ročníku není ojedinělá věc a zápas tak po domluvě odřídil vedoucí Krásné Hory Jiří Zelenka.

 

První poločas nabídl divákům pořádnou divočinu, skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. V zápase se moc nebránilo a tak vynikali především útočníci. Tím prvním, který se prosadil byl krásnohorský Rostislav Mikulášek v 8. minutě. O dvě minuty později srovnal na 1:1 útočník Radek Šťovíček. Vedení domácím vrátil za dalších sedm minut Martin Koudelka, ale radost z vedení opět domácím dlouho nevydržela. O další tři minuty déle se prosadil obránce Jiří Pešek.

 

Sedlčany šly poprvé do vedení v 25. minutě, když se prosadil už podruhé Radek Štovíček. Druhý gól si na své konto připsal v 29. minutě také na druhé straně Rostislav Mikulášek. Oba dva střelci dokázali ještě do poločasu skórovat znova. Na sedlčanské straně se ke Šťovíčkovi navíc přidal Lukáš Vrbický a tak do kabin hráči zamířili za stavu 4:5.

Mikulášek a Šťovíček čtyřgólovými střelci

Zápas patřil především dvěma útočníkům, sedlčanskému Štovíčkovi a domácímu Rostislavu Mikuláškovi. Oba dva dokázali ve druhém poločase přidat ještě jednu branku a celkem tak oba v zápase vstřelili čtyři branky. Podbně jako dva střelci s góly, na tom byli gólmani s chybami. Oba brankáři předvedli podobné minely, kdy míč neudrželi v rukách a po chybě zbytečně inkasovali.

 

Sedlčany již v druhém poločase Krásnou Horu přehrávali výrazněji než v prvním poločase a svém vítězství rozhodly v pětiminutovce mezi 62. a 67. minutou, kdy se kromě Štovíčka, trefil dvakrát také Jan Dvořák. Tím bylo utkání prakticky rozhodnuto. Skóre už jen korigoval již zmiňovaný Rostislav Mikulášek. Utkání se pak už dohrávalo v klidu a spíše v přátelském duchu.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora B
Josef Brotánek(vedoucí, TJ Tatran Sedlčany C): „První poločas byla velká divočina, moc se nebránilo a vynikali hlavně útočníci, ze soupeřova týmu se mi velmi líbil útočník Mikulášek, který byl pro náš nepolapitelný, prostě jsme ho nemohli obrat o míč.“

TJ Tatran Sedlčany C
Jiří Zelenka(trenér, TJ Krásná Hora): „Nádherné utkání, špičkový fotbal, s výkonem jsem i přes prohru spokojený. Soupeř byl opravdu výborný a ke konci nám už proti jeho mladému mužstvu začaly docházet síly.“



Sestavy


TJ Krásná Hora B
J. Čanda [-] - J. Hubička [-] , L. Hůla [-] , J. Hůla [-] , M. Koudelka [-] , R. Mikulášek [-] , J. Holan [-] , M. Holan [-] , P. Hrubý [-] (50. B. Procházka [-] ) , V. Křížek [-] , L. Čihák [-]

TJ Tatran Sedlčany C
J. Ješuta [-] - T. Brotánek [-] , J. Pospíšil [-] , J. Pešek [-] - P. Sirotek [-] , J. Repetný [-] , V. Jindra [-] (55. J. Novák [-] ) - M. Horák [-] (55. D. Otradovec [-] ) , L. Vrbický [-] , J. Dvořák [-] , R. Šťovíček [-]

Místo: TJ Krásna Hora. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.