Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snadná výhra Jesenice a Hulínského první hattrick!


Branky


0

V děvětatřiceti letech si Jesenický obránce Zdeněk Hulínský připsal svůj první hattrick v kariéře a pomohl tak svému týmu ke snadnému vítězství proti Hřiměždicím, které hrály přes polovinu zápasu v oslabení po vyloučení Hubnera a následném zranění Kahouna, při kterém se na hřiště dostala i sanitka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubner musel do sprch a oslabil Hřiměždice

 

Jednoznačné utkání mohli vidět diváci, kteří se přišly podívat na utkání mezi domácí Jesenicí a Hřiměždicemi B. Hřiměždice opět hrály zápas ve stejný čas jako jejich hlavní mužstvo a tak opět horko těžko lepily sestavu, jelikož nemohly využít posil z A týmu, čehož často využívají hlavně na domácím hřišti.

 

Do zápasu jednoznačně lépe vstoupila domácí Jesenice, i když Hřiměždice celkem dlouho odolávaly. První gól přišel v 25. minutě z kopačky Zbyňka Švagra. Poté už přišly na řadu chvíle nejlepšího hráče utkání Zdeňka Hulínského, ten si svůj první gól připsal v 37. minutě a další zásah oslavil hned o dvě minuty později. Jesenice mohla s tříbrankovým náskokem hrát v klidu, zato Hřiměždice znervózněly. Ve 42. minutě měl dostat loktem do obličeje Jakub Hubner, rozhodčí však údajně nic neviděl, Hubner si neodpustil ostřejší poznámku na adresu rozhodčího a za tento nepublikovatelný komentář směrem k hlavnímu sudímu byl vyloučen.

 

Hned chvíli po vyloučení hráče přišla další rána pro Hřiměždice, na hřiště musela dokonce i sanitka. Zraněným hráčem byl Jakub Kahoun, který si nepříjemně vykloubil rameno a Hřiměždice tak musely v utkání pokračovat pouze s devíti hráči.

Hulínského první hattrick v 39 letech!

 

O osudu zápasu už bylo v podstatě rozhodnuto, Jesenice si vítězství v druhém poločase pohlídala a stejně jako v první půli i tentokrát vstřelila tři branky. Hned o tu první se postaral opět Zdeněk Hulínský, který tak ve svých devětatřiceti letech dosáhl na svůj první hattrick v kariéře. Další branku přidal Michal Havel, který po absenci v minulém kole poprvé ukázal svůj nový „sestřih“ na trávníku(šlo o sázku proti Prostřední Lhotě, více zde).

 

Ojedinělé pokusy Hřiměždic zlikvidoval jistý brankář Jaroslav Ježek, který nakonec udržel čisté konto. Gólový účet utkání uzavřel dvě minuty před koncem stejný hráč, který skóre otevíral - Zbyněk Švagr. Jesenice se tímto vítězstvím dostala už na druhou příčku tabulky, kde má stejně bodů(16) jako Nová Ves B. Hřiměždice zůstávají v poklidném středu tabulky, se 12 body jim patří zatím 6. příčka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jesenice
Pavel Kymla(hráč): „Jesenice v zápase dominovala a jednoznačně vyhrála, nejlepšími našimi hráči byli brankář Jaroslav Ježek a Zdeněk Hulínský, který vstřelil svůj první hattrick v kariéře.“




Sestavy


TJ Sokol Jesenice
J. Ježek [-] - M. Kmotras [-] , F. Hodys [-] , R. Brož [-] (60. M. Zavadil [-] ) - J. Šika [-] , Z. Švagr [-] , Z. Hulínský [-] (70. S. Lachout [-] ) - M. Havel [-] - S. Mošnička [-] , T. Hulínský [-] , P. Kymla [-]

TJ Vltavan Hřiměždice B
P. Pospíšil [-] - J. Kahoun [-] , T. Matějka [-] , V. Krotil [-] , P. Havel [-] , D. Žák [-] , J. Kahoun [-] , T. Křesina [-] , J. Baštář [-] , J. Hubner [-] , M. Hodouš [-]

ŽK: 18. J. Kahoun . ČK: 42. J. Hubner .
Hráči zápasu: J. Ježek , Z. Hulínský .
Místo: TJ Sokol Jesenice. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Paukner Karel - ZRŮBEK Martin (N), SVOBODA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.