3:3
(0:1)
15. V. Nový (vl.)
74. M. Bórik
92. J. Vitouš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 14:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina přišla o tři body v nastavení


Branky


48. J. Pěč , 60. J. Pěč , 80. J. Pěč - 15. V. Nový (vl.) , 74. M. Bórik , 92. J. Vitouš
16

Dýšina remizovala ve 25. kole s Chrástem 3-3. Domácí dlouho sahali po vítězství, ale v 92. minutě vystřelil Chrástu bod Vitouš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Chrást

Chrást od začátku utkání držel balón na svých kopačkách a snažil se o přesnou kombinaci, což se mu i dařilo. Domácí hráli více zataženě a spoléhali především na rychlé protiútoky. V 15. minutě rozehrál hostující Brýla rohový kop, balón se dostal k Radovi, který ho ještě s přispěním domácího hráče propasíroval do branky, 1-0 pro Chrást. Domácí se okamžitě snažili o vyrovnávající branku a několikrát nepříjemně zahrozili z brejku, gól však nevstřelili. Na druhé straně si zajímavé příležitosti vypracovali Fabián a Brýla, ale ani jeden z nich nebyl ve finální fázi úspěšný. Ve 33. minutě jeden z domácích hráčů nešetrně zajel do hostujícího Chládka a ten bohužel musel po zákroku střídat, místo něj vyběhl na trávník Vitouš. Po 45 minutách byl stav 1-0 pro Chrást. 

Dýšina utkání otočila, ale v nastavení přišla o tři body

Do druhého poločasu nastoupila Dýšina s velkým nasazením. Ve 48. minutě Soroka našel krásnou přihrávkou Pěče a ten se tváří v tvář brankáři nemýlil. Poté jeden z hostujících hráčů fauloval v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu Dýšině. K té se postavil Levý, ale velkou příležitost prováhal, jelikož hostující brankář střelu vystihl a perfektně ji zlikvidoval. Domácí to dlouho nemrzelo, jelikož v 60. minutě znovu utekl Pěč a i napodruhé se zachoval jako kanonýr. Hostující trenér M. Brýla poté zareagoval střídáním, ze hry stáhl Poura a na jeho místo poslal Bórika. Že to byl výborný tah, se ukázalo již za minutu, kdy Bórik vyrovnal na 2-2. V 80. minutě ale znovu obdržel přesnou přihrávku do běhu Pěč a dalším gólovým sólem vrátil Dýšině vedení. Když už to vypadalo, že domácí získají tři body, tak udeřil Chrást potřetí. V 92. minutě se dostal na hranici vápna k balónu Vitouš a přesnou střelou k tyči zařídil hostujícímu týmu bod. 



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Josef Aubrecht, trenér: Dnešní zápas měl velmi divoký průběh s infarktovým závěrem. Soupeř byl sice v poli lepším týmem, ale my jsme se mu velkou bojovností dokázali vyrovnat a o tři body jsme přišli až v nastaveném čase, což nás samozřejmě mrzí o to víc. Po celé utkání jsme praktikovali naši hru na rychlé brejky, z kterých jsme vstřelili tři branky. Hosty několikrát podržel výborný brankář, který zlikvidoval i pokutový kop. I přesto bych chtěl kluky pochválit za velkou bojovnost, plnění taktických pokynů a odmakaný zápas.

FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: První poločas jsme začali lépe než soupeř a postupnou kombinací jsme se dostávali za obranu Dýšiny. Po rohovém kopu jsme vstřelili vedoucí branku a následně jsme měli ještě dvě dobré příležitosti ke vstřelení gólu. Po přestávce domácí změnili rozestavení, zlepšili hru a v zápase se nám vyrovnali. Následně jsme dvakrát inkasovali z protiútoků a soupeř ještě neproměnil pokutový kop. Zbytečně jsme kupili individuální chyby a několikrát jsme laxním přístupem přišli ve středu hřiště o balón. Nám se v závěru zápasu povedlo povedeným střídáním vyrovnat, ale poté jsme opět dostali gól z brejku. V nastaveném čase jsme si po pěkné rychlé akci ze strany aspoň zajistili bod. Musím uznat, že soupeř na nás byl tentokrát výborně připraven a za poslední roky proti nám sehrál asi svůj nejlepší zápas. Jednoduchým a efektivním fotbalem nám působil velké problémy, a proto dnes odjíždíme jen s bodem.



Sestavy


FK Dýšina
R. Červený [-] - J. Levý [-] , J. Mužík [-] , L. Hrdina [-] , D. Květoň [-] , V. Nový [-] , J. Pěč [-] , V. Muzika [-] , P. Tesař [-] , J. Soroka [-] , A. Paum [-] (84. J. Aubrecht [-] )

FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - R. Pour [-] (73. M. Bórik [-] ) , J. Kostifál [-] , J. Král [-] , J. Špánek [-] (82. V. Černý [-] ) , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] , M. Chládek [-] (33. J. Vitouš [-] ) , A. Brýla [-] , Š. Fabián [-]

ŽK: 41. J. Soroka , 72. V. Nový , 77. J. Levý , 87. J. Aubrecht - 46. P. Korelus .
Hráči zápasu: J. Pěč - M. Bórik .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ADÁMEK Filip, PAPIERNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra hostů

Chrást to bude mít těžké, ale v Dýšině zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů