5:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o záchranu pokračuje: Kozolupy porazily Plasy


Branky


18. J. Fikar , 32. V. Sláma , 66. V. Kovář , 69. J. Čech , 81. J. Čech - 27. D. Grün , 64. D. Koudele
16

V předposledním kole Kozolupy zvítězily nad Plasy 5-2. Domácí se výhrou posunuli na deváté místo, zatímco Plasy klesly na dvanáctou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fikar otevřel skóre zápasu

Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Adámka bylo jasné, o co se hraje a obě mužstva působila nervózním dojmem. Aktivnější domácí zahrozili poprvé v 5. minutě, střelu Čecha ale zblokoval stoper hostů. Po řadě nepřesností zahrávaly Plasy ve 13. minutě roh, vysoký centr nejdříve olízl břevno Šilhánkovi branky a poté skončil v zámezí. První branky se dočkali diváci v 18. minutě, po dobře zahraném rohu se prosadil z malého vápna hlavou Fikar - 1:0 pro domácí. Za další 3 minuty už to mohlo být o dva góly, velkou šanci po přihrávce Slámy však nevyužil Pancurák. Vzápětí zahrozili i hosté, když zahrávali přímák z hranice 20-ti metrů. Jílek trefil ale pouze střed brány a gólman pokus bez problémů chytil, vzápětí byl ještě faulován. Hra se trochu přiostřila, ale rozhodčí šetřil kartami. V 27. minutě zahrávali hosté roh, který domácí obrana odvrátila, ale z následné akce vyrovnal Grün. Za dalších pět minut si domácí vzali vedení zpět, přímý kop zahrál do vápna Huleš a po závaru se prosadil přízemní střelou Sláma. Kolem 35. minuty kopali hosté 3 rohy v rychlém sledu, náznak šance měl Jílek, ale obrana Kozolup si poradila. Dosud benevolentní sudí následně potrestal ŽK domácího Čecha za faul a za stejný prohřešek o chvíli později na druhé straně J. Skuhrovce. Těsně před půlí opět Jakub Skuhrovec atakoval zbytečně domácího brankáře a vysloužil si druhou žlutou a předčasný odchod do sprch.

 

 

Domácí využili oslabení soupeře a přidali další góly

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí, Řezáčův centr z pravé strany lapil Šott. O chvíli později podklouzl hostující obráce a na bránu se řítil aktivní Čech, místo přihrávky však volil nepřesnou střelu. V 56. minutě proběhlo dvojí střídání Plas, dohráli Grün a Kala a nahradili je Hloušek s Babuškou. Poté z hranice vápna dobře vystřelil hostující Jílek, ale netrefil bránu. Hosté přidali a i když hráli v deseti, měli více ze hry. V 62. minutě velká šance M. Skuhrovce skončila těsně vedle. O dvě minuty později rozehrál Jílek přímý kop a kapitán Koudele přízemní střelou vyrovnal na 2:2. Radost hostů ovšem trvala jen krátce. v 66. minutě domácí Kovář nakopl vysoký balon na soupeřovu bránu, gólman si zakřičel, ale míč ho nepochopitelně přeskočil a k překvapení všech skončil v síti. Za další 3 minuty přidali domácí po pěkné akci čtvrtý gól, když se prosadil Čech. Plasy znovu sáhly ke střídání a do hry přišli Prigl a Ryšica, na domácí straně nahradil Lemáka Maštalíř. V 76. minutě byl oceněm faul Jílka před vápnem žlutou kartou. Exekuce se ujal domácí Pancurák, krásná střela přes zeď se od břevna odrazila za brankovou čáru, ale hlavnímu i pomeznímu to uniklo a hrálo se dál. Deset minut před koncem domácí definitivně rozhodli, po střele Pěchoučka dorazil za gólmana opět Čech. Bylo rozhodnuto, zápas se poté už jen dohrával, diváky ještě pobavil domácí gólman, když obehrál dva protihráče a ocitl se s míčem až na půlce hřiště. Sudí naposledy foukl do píšťalky a ukončil utkání. Domácí získali důležité body a v tabulce nyní mají jednobodový náskok na svého soka. 

 

Autor reportu: Petr Pánek



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
L. Šilhánek [-] - P. Pěchouček [-] , P. Pancurák [-] , V. Kovář [-] , J. Bozděch [-] , J. Čech [-] (85. O. Ptáček [-] ) , J. Fikar [-] , L. Řezáč [-] , T. Lemák [-] (73. M. Maštalíř [-] ) , V. Sláma [-] , J. Huleš [-]

TJ Sokol Plasy
R. Šott [-] - M. Netušil [-] (71. T. Prigl [-] ) , P. Jílek [-] , M. Beránek [-] , J. Skuhrovec [-] , M. Skuhrovec [-] (87. P. Háva [-] ) , M. Sudík [-] (71. P. Ryšica [-] ) , J. Kala [-] (55. T. Hloušek [-] ) , D. Grün [-] (55. J. Babuška [-] ) , D. Koudele [-] , N. Švarc [-]

ŽK: 38. J. Čech , 45. J. Fikar - 39. J. Skuhrovec , 76. P. Jílek . ČK: 45. J. Skuhrovec .
Hráči zápasu: V. Sláma , J. Čech .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ADÁMEK Filip - FILLINGER Miloš, PAPIERNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy potřebují body, ale Kozolupům věřím o něco více.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích