Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov oplatil Touškovu porážku z podzimu


Branky


16

Úněšov porazil ve 25. kole Touškov 4-3. Domácí sice ještě v 69. minutě prohrávali 2-3, ale dvěma góly krátce po sobě dokázali výsledek zvrátit na svou stranu a hostům oplatili porážku z prvního vzájemného zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Úněšov

Souboj dvou týmů z předních pozic nabízel zajímavou podívanou, což se od prvních minut potvrzovalo. Ve 13. minutě si našel volný prostor hostující Zahradník a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Domácí odpověděli zanedlouho, Ve 24. minutě se po pěkné akci trefil Hlous a vyrovnal na 1-1. Ve 27. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a sudí ihned nařidil penaltu. Té se ujal Kasýk a nechytatelnou střelou poslal Úněšov do vedení. Diváci se v prvním poločase rozhodně nenudili, jelikož se hra přelévala z jedné strany na druhou a šance měly oba týmy. 

Touškov chvíli vedl, ale Úněšov si tři body vzít nenechal

Po přestávce začal lépe Touškov. V 56. minutě se do vyložené šance dostal hostující Karbusický a potvrdil, proč je nejlepším střelcem týmu. Remízový stav netrval moc dlouho, v 69. minutě to byl znovu útočník Touškova, který dopravil balón do brány a hosté šli znovu do vedení. Poté však udeřili domácí, nejdříve se v 70. minutě zasloužil o vyrovnání svým druhým gólem v utkání Kasýk a o tři minuty později přidal čtvrtý gól Tureček. Hosté již nedokázali na další otočku Úněšova zareagovat a v předposledním duelu sezóny muselii skousnout hořkou porážku 3-4. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Město Touškov
Marek Votípka, trenér: Úněšov na nás hrál hru, která se očekávala. Přesto jsme se s jejich stylem nedokázali vyrovnat. Vzhledem k tomu, že jsme v zápase dvakrát vedli, je bodová ztráta velmi nepříjemná. K tomu, že soupeř otočil zápas, přispěly naše chyby.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - D. Šura [-] , Z. Škopek [-] , R. Šváb [-] , M. Mižár [-] , P. Nechutný [-] (2. D. Randa [-] ) , Z. Kasýk [-] , M. Tureček [-] , T. Janda [-] , Z. Hlous [-] , M. Hlous [-]

TJ Sokol Město Touškov
F. Nedvěd [-] - M. Šiml [-] , P. Havel [-] , R. Voith [-] , A. Šimice [-] , O. Karbusický [-] , D. Fajer [-] , J. Zahradník [-] (46. O. Strnad [-] ) , L. Hodek [-] , L. Šumský [-] , Z. Rolko [-]

ŽK: 66. M. Šiml , 87. O. Strnad .
Hráči zápasu: M. Hlous , Z. Kasýk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: REIPRICH Václav - MIŽÁR Emil (N), KOMANEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: remíza

Průběh zápasu by mohl být vyrovnaný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza