3:1
(1:0)
83. J. Čada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 15:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh nedal Příkosicím šanci


Branky


22. M. Brož , 47. M. Brož , 75. M. Švehla - 83. J. Čada
16

Zbiroh ve 25. kole doma nezaváhal a vyhrál nad Příkosicemi 3-1. Hosté po celý zápas tahali za kratší konec a na vítězství z minulého kola nenavázali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brož poslal Zbiroh do vedení

Od začátku utkání byl Zbiroh lepším týmem a hosty z Příkosic přehrával. Postupem času si domácí vypracovali několik příležitostí ke skórování, ale v zakončení selhali. V 10. minutě se ozvali i hosté, nicméně ani oni velkou příležitost neproměnili. Ve 22. minutě už se Zbiroh dočkal, Bystřický podržel balón u vápna soupeře a z následné otočky poslal centr do pokutového území, který si našel Brož a hlavou usměrnil míč do sítě. Domácí z velké aktivity neslevili a do konce prvního poločasu si vypracovali ještě několik vyložených šancí, druhé branky už se však nedočkali. 

Domácí navýšili vedení

Druhý poločas ani pořádně nezačal a Zbiroh se prosadil podruhé. Ve 47. minutě využil dobrého postavení v pokutovém území Brož a přesným zakončením upravil skóre na 2-0. Příkosice sice zlepšily svůj výkon, ale svoje šance nedokázaly přetavit v branku. V 75. minutě zužitkoval pěkný centr z rohového kopu střídající Milan Švehla a hlavou zvýšil už na 3-0 pro Zbiroh. Hosté se dočkali aspoň snížení, kdy si na dlouhý aut Pražáka naběhl Čada a vzápětí nedal brankáři šanci. Zbiroh zvítězil v předposledním kole nad Příkosicemi 3-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: V dnešním zápase jsme byli jasně lepší, zejména v prvním poločase jsme měli několik vyložených šancí, ale do šatny jsme šli "pouze" s jednobrankovým náskokem. Po přestávce se sice Příkosice zlepšily a párkrát zahrozily, my jsme ovšem vstřelili další dva góly a v poklidu jsme si dokráčeli pro tři body.

TJ Čechie Příkosice
Tomáš Pražák, hráč: Hned v 10. minutě jsme neproměnili šanci ke skórování a soupeř nás poté začal výrazně přehrávat, což vyústilo v první branku zápasu. V druhém poločase jsme náš výkon zlepšili, ale bohužel se nám v koncovce vůbec nedařilo a Zbiroh přidal další dvě branky. My jsme hráli celé utkání zbytečně ustrašeně, na což jsme ve výsledku doplatili. Soupeři o nic nešlo a na nás se naopak podepsala skutečnost, že musíme bodovat, čímž jsme na sebe vytvořili zbytečný tlak.



Sestavy


TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - L. Lojek [-] (68. M. Švehla [-] ) , K. Kalaš [-] (46. M. Fair [-] ) , J. Huňáček [-] , M. Brož [-] (87. S. Jaroš [-] ) , P. Chvojka [-] , T. Pondělík [-] , M. Švehla [-] , V. Bystřický [-] , Z. Dubček [-] , V. Ludvík [-] (77. P. Basl [-] )

TJ Čechie Příkosice
P. Šmolík [-] - J. Novák [-] , M. Vlček [-] (70. O. Kapoun [-] ) , J. Čada [-] , Š. Komanec [-] (84. M. Bajanaru [-] ) , T. Pražák [-] , V. Šmolík [-] , L. Forejt [-] , J. Pour [-] , R. Krátký [-] , M. Janák [-] (73. P. Komanec [-] )

ŽK: 30. L. Lojek , 43. M. Švehla , 84. M. Fair . ČK: 88. V. Šmolík .
Hráči zápasu: Z. Dubček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frgal Lukáš - CAFOUREK Karel (N), ŠEFL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Příkosicím jde o hodně, ale Zbiroh je v domácím prostředí silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích