M. Kraus 65.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy vyzrály na Zruč i v druhém vzájemném zápase


Branky


65. M. Kraus - 17. D. Rieger , 45. J. Nedorost , 52. L. Straka , 84. J. Štafl (vl.)
17

Zruč prohrála doma s Volduchy 1-4. Hosté po výborném týmovém výkonu vyhráli i druhé vzájemné utkání v sezóně a prodloužili vítěznou šňůru na tři zápasy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Volduchy byly od začátku utkání lepším týmem a svoji aktivitu zužitkovaly v 17. minutě, kdy domácí stoper předvedl velkou hrubku, kterou vzápětí potrestal Rieger a poslal hosty do vedení. Zruč následně držela balón na svých kopačkách a snažila se proniknout do pokutového území soupeře. do vyložených šancí se ale nedostala. Hosté klasicky spoléhali na rychlé protiútoky a z těch několikrát nepříjemně zahrozili. Ve 35. minutě musel z důvodu zranění střídat domácí Biedermann, jehož nahradil Hájek. Ve 45. minutě udeřily Volduchy podruhé, přetažený centr si našel volný Nedorost a levou nohou zamířil přesně k tyči. 

Volduchy přidaly další dva góly

Do druhého poločasu udělal domácí trenér další dvě změny, výkonu jeho svěřenců to ovšem moc nepomohlo. Zruč nadále hrála velmi laxně a Volduchy to ihned trestaly. V 52. minutě domácí ztratili balón ve středu pole, ten následně převzal Škarda a pěkným centrem našel volného L. Straku, který hlavou zvýšil už na 3-0 pro Volduchy. Poté se prosadila i Zruč , v 65. minutě se po pěkné akci trefil Kraus a upravil skóre na 3-1. Volduchy si ovšem zbytek utkání už zkušeně pohlídaly a v 84. minutě ještě přidaly čtvrtý gól, když si míč nešťastně srazil do vlastní brány Štafl



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Matěj Polák, trenér: Je pro mě záhadou, že týden po výborném výkonu nastoupíme ve stejné sestavě a předvedeme úplně opačný výkon. Hosté nás přejeli naprosto ve všem a zaslouženě vyhráli.

TJ Volduchy
Emil Gvizd, trenér: Dnes jsme předvedli výborný týmový výkon. Hráli jsme poctivě odzadu a soupeře jsme kromě jedné šance prakticky do ničeho nepustili. My jsme si naopak dokázali vytvořit dostatek vyložených šancí a většinu z nich jsme proměnili. Zároveň bych chtěl pochválit dorostence, kteří nám velmi pomohli a v zápase podali výborný výkon.



Sestavy


TJ Zruč B
T. Würfl [-] - M. Kraus [-] , V. Mašek [-] (46. J. Štafl [-] ) , J. Motyčák [-] , A. Král [-] , J. Biedermann [-] (35. M. Hájek [-] ) , J. Šnajdr [-] (46. J. Kučera [-] ) , J. Kopejtko [-] (62. M. Klail [-] ) , M. Polák [-] (62. O. Vaňourek [-] ) , R. Karpíšek [-] , V. Pavel [-]

TJ Volduchy
M. Černý [-] - P. Zdvořák [-] (60. A. Řehoř [-] ) , L. Straka [-] (60. M. Vávra [-] ) , J. Černý [-] , R. Pernica [-] , M. Pašek [-] , D. Rieger [-] (75. V. Žák [-] ) , J. Přibík [-] (87. J. Kratochvíl [-] ) , J. Straka [-] , F. Škarda [-] , J. Nedorost [-] (87. J. Turek [-] )

ŽK: 2. J. Nedorost , 86. V. Žák .
Hráči zápasu: J. Nedorost , J. Černý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PAPIERNÍK Tomáš - SCHNEIDER Josef, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Aleš Tauchen
Tip experta: výhra hostů

Tady je za mě favorit určitě tým hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích