2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 18:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrást potvrdil formu v domácím zápase proti Zbirohu a stále je ve hře o postup


Branky


4. R. Pour , 46. J. Král
17

Chrást vyhrál ve 24. kole nad Zbirohem 2-0. Domácí měli po celé utkání herní převahu a po brankách Poura a Krále si dokráčeli pro další tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích

Již ve 4. minutě se krásnou indiviuální akcí prezentoval domácí Pour, který si na pravé straně narazil balón s Fabiánem a poté střelou z první otevřel skóre zápasu. Chrást měl hned od začátku výraznou převahu a soupeře přehrával přesnou a rychlou kombinací. Domácí se postupem času dostali do několika dalších vyložených šancí, z nichž největší neproměnili Král a Špánek. Zbiroh se v prvním poločase jen obtížně dostával do hry a vůbec se mu nedařilo vyzrát na soupeřovu připravenou obranu. Pro nikoho tedy nebylo překvapením, že hráči odcházeli do šaten za jednobrankového vedení domácího týmu. 

Král potvrdil tři body

Chrást vstoupil do druhého poločasu stejně výborně jako do prvního. Zbiroh se sice hned v první minutě druhého poločasu dostal do velkého vápna soupeře, ale z následného protiútoku sehráli domácí pohlednou týmovou kombinaci s gólovou tečkou. Nejdříve Brýla vysunul přihrávkou Fabiána, ten si balón zasekl a krásným centrem našel volného Krále, jenž hlavou upravil skóre na 2-0. Hosté byli i po přestávce v útoku hodně neviditelní a skálopevná defenziva Chrástu je k ničemu nepustila. Domácí vyhráli třetí zápas za sebou a po zaváhání Mladotic a Slovanu opět zdramatizovali boj o postup. 



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Miroslav Brýla, trenér: První poločas byl naprosto v naší režii, po krásné individuální akci jsme vstřelili rychlou branku a poté jsme si vypracovali ještě několik vyložených šancí, které jsme bohužel neproměnili. Do druhého poločasu jsme šli s cílem vstřelit druhou branku, což se nám ihned v první minutě podařilo po pohledné týmové akci. Soupeře jsme za celý zápas nepustili téměř do žádné vyložené šance, a proto jsme dnes po zásluze získali další tři body.

TJ Město Zbiroh
Zdeněk Dubček, hráč: Dnes to nebyl náš den, za celé utkání jsme si bohužel nedokázali vypracovat žádnou vyloženou šanci a soupeř po velmi dobrém výkonu zaslouženě bere tři body.



Sestavy


FC Spartak Chrást
V. Klik [-] - R. Pour [-] , J. Kostifál [-] , J. Král [-] , J. Špánek [-] (61. V. Brůj [-] ) , P. Korelus [-] , T. Rada [-] , D. Tupý [-] (80. V. Černý [-] ) , J. Vitouš [-] , A. Brýla [-] , Š. Fabián [-] (55. M. Bórik [-] )

TJ Město Zbiroh
K. Kučera [-] - D. Ivanič [-] (46. K. Kalaš [-] ) , M. Planeta [-] (46. M. Švehla [-] ) , M. Fair [-] (77. D. Švarc [-] ) , M. Radošovský [-] , P. Chvojka [-] (89. S. Jaroš [-] ) , T. Pondělík [-] , M. Švehla [-] , V. Bystřický [-] , Z. Dubček [-] , V. Ludvík [-] (68. P. Basl [-] )

ŽK: 53. V. Klik , 64. M. Bórik , 66. D. Tupý , 76. R. Pour - 68. P. Chvojka , 76. M. Fair .
Hráči zápasu: Š. Fabián , A. Brýla , V. Klik .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - JEŽEK Michal (N), PLAČKO Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Aleš Tauchen
Tip experta: výhra domácích

Chrást je doma velmi silný tým, který dokáže tlačit po celý zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích