0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Dobřany postupují! V předposledním zápase se rozešly s Chotěšovem bez branek


Branky


12

Chotěšov remizoval ve 25. kole s prvními Dobřany 0-0. Hosté si tak v předposledním kole zajistili postup do I. A třídy, zatímco domácí zakončí sezónu na druhém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Souboj druhého týmu s lídrem tabulky začal lépe pro Dobřany, které přesně kombinovaly a hned od úvodních minut pronikaly do obrany soupeře. Největší šanci si připsal nejlepší střelec soutěže Havlíček, který ovšem ve vyložené šanci napálil pouze tyč. O chvilku později napodobil spoluhráče hostující Fabián, po jehož střele se rozeznělo břevno. Dobřany si vypracovaly ještě jednu velmi dobrou příležitost, ale ani tu neproměnili. Chotěšov se naplno dostal do zápasu až na konci prvního poločasu, kdy se prezentoval dvěma střelami ze střední vzdálenosti, které si ovšem pohlídal hostující brankář Lang. Poté ještě domácí zahrávali několik standardních situací, ale bez gólového výsledku. 

Ani po přestávce se diváci gólu nedočkali

Druhý poločas nabídl téměř identickou podívanou s tím, že Chotěšov hru vyrovnal a začal druhých 45 minut o něco aktivněji. Domácí si během několika minut vytvořili pár šancí, ale zakončení nebylo přesné. Hosté znovu nastřelili břevno a poté další velkou šanci neproměnil aktivní Fabián. Oba trenéři poslali do hry tři náhradníky, na výsledném skóre to však nic nezměnilo. Dobřany si zbytek zápasu pohlídaly a po bezbrankové remíze si zajistili postup do I. A třídy. V posledním zápase se Chotěšov představí na půdě Bolešin, zatímco Dobřany přivítají doma Hrádek. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V dalším kole nás čekalo derby a zároveň boj o body s vedoucím týmem tabulky. Do zápasu jsme šli jako vždy s cílem vyhrát a nikoliv hrát na bod vzhledem k postavení dalších týmů za námi. Bohužel ale v zápase začal lépe soupeř, respektive vytvořil si šance a dvakrát po sobě nás zachránila tyč. My jsme dobře drželi balón v obranné fázi, přechod do útoku nám však dělal problémy. Svoji hru jsme začali hrát až ke konci prvního poločasu, kdy jsme měli dvě střely ze střední vzdálenosti a dva rohové kopy, bohužel bez výsledku. Ve druhém poločase byl průběh téměř stejný, možná jsme začali být o něco aktivnější než v první půlce. Soupeř měl opět několik šancí, které ale dokázal zlikvidovat náš brankář a sehraná stoperská dvojice. V závěru druhého poločasu jsme měli trošku ze hry víc my, bohužel centry do vápna jsme nevyužili a zápas skončil bez branek. Řekl bych, že remíza je spravedlivá. Soupeři gratuluji za téměř bezchybnou přípravu na tento zápas a samozřejmě i k postupu do vyšší soutěže.

TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: V sobotu jsme zajížděli na půdu našeho rivala z Chotěšova. Jednalo se o souboj prvních dvou týmů tabulky. Nám stačilo z toho zápasu uhrát jeden bod, ale přesto jsme chtěli hrát na vítězství. Vstup do zápasu se nám povedl a celý první poločas jsme byli lepším mužstvem a chyběl tomu jen gól. Postupně spálili své šance Ondra Havlíček, který trefil tyčku. O chvilku později pálil Michal Fabián do břevna a pak jsme zahodili ještě jednu šanci. Chotěšov zahrozil z ojedinělé střely, kterou si pohlídal Karel Lang. Ve druhé půli už jsme tak aktivní nebyli a hra se vyrovnala. Chotěšov měl i nějaké náznaky šancí, ale většinou vše končilo nad a nebo vedle brány. My jsme opět nastřelili břevno a pak velikou šanci spálil Michal Fabián. Nakonec zápas skončil 0:0 a mohla propuknout obrovská radost z postupu do 1.A třídy.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Vacek [-] - J. Schamberger [-] , T. Vacek [-] , L. Calta [-] , A. Štökl [-] (46. P. Malý [-] ) - P. Braun [-] , D. Křen [-] , J. Zahoř [-] (86. J. Multrus [-] ) , V. Bednář [-] , A. Kavka [-] (71. J. Hőnig [-] ) - J. Šiman [-]

TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Ebelender [-] , V. Bouček [-] , T. Mertl [-] - Š. Mertl [-] , P. Brabec [-] , P. Hejhal [-] (74. J. Rajt [-] ) , L. Radič [-] , M. Hohlberger [-] - O. Havlíček [-] (67. J. Roubíček [-] ) , M. Fabián [-] (90. D. Mertl [-] )

ŽK: 32. A. Štökl , 54. P. Malý , 91. J. Multrus - 54. Š. Mertl , 89. K. Lang , 91. J. Rajt .
Hráči zápasu: L. Calta - K. Lang .
Počet diváků: 283. Rozhodčí: Ruda Daniel - RADA Aleš, FLESAR Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miloslav Matoušek
Tip experta: remíza

Na širokém hřišti Chotěšova to bude fotbal na vysoké úrovni z obou stran, ale oba celky si zapíší do tabulky po jednom bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích