Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy doma s Bolešinami pouze remizovaly


Branky


12

Měcholupy ve 25. kole remizovaly s Bolešinami 3-3. Hosté vedli po prvním poločase už 2-0, ale domácí v druhém poločase předvedli výborný výkon a díky třem brankám Javorského získali aspoň bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro hosty

Bolešiny vstoupily do utkání bojovně a jejich důraz na soupeře platil. Domácí dobře kombinovali a vytvořili si několik slibných příležitostí, ve finální fázi si však vedli nepřesně nebo jejich pokusy zlikvidovala připravená obrana souepře. Hosté spoléhali hlavně na protiútoky a po jednom z nich se prosadil Jakub Pitel, který přízemní střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Měcholupy sice měly herní převahu a držely balón na svých kopačkách, gól však stále nepřicházel. Naopak Bolešiny v závěru prvního poločasu udeřily podruhé. Ve 42. minutě Šindelář chytře přehodil hlavičkou brankáře a upravil skóre na 2-0. 

Javorský dal hattrick a vystřelil Měcholupům aspoň bod.

Druhý poločas začali domácí výrazně lépe. Odměnou za úvodní aktivitu jim byl brzký snižující gól, o který se postaral v 52. minutě Javorský. Nicméně hosté rychle zareagovali a po centru ze strany se trefil Hodl. Domácí ještě zvýšili svůj tlak a do pokutového území posílali jeden centr za druhým. V 76. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase Javorský. Hostujícímu týmu viditelně ubývaly síly a v poslední dvacetiminutovce se víceméně jen bránil. V 90. minutě se jeden z hráčů Bolešin provinil faulem v pokutovém území a rozhodčí okamžitě pískl penaltu. K té se postavil zkušený Javorský a svým třetím gólem v zápase vyrovnal na 3-3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Karel Veselka, hráč: Zápas byl dle mého názoru hodně tvrdý, prostě klasické derby, i když je pravda, že Bolešiny hrají vždy důrazně, jelikož mají v týmu hodně hokejistů. My jsme chtěli kombinovat, což se nám dařilo, ale bohužel jsme nedokázali proměnit naše příležitosti, zatímco soupeř dal branku hned z první střely. Po přestávce jsme na soupeře vlétli a zápas jsme vyrovnali, kdyby rozhodčí viděl ještě nějakou ruku ve vápně Bolešin, mohli jsme i vyhrát. Za druhý poločas chci poválit všechny kluky a hlavně Pavla Javorského, který dal tři góly.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Do zápasu jsme vstoupili výborně a po dvou rychlých protiútocích jsme vedli 2-0. Po přestávce už převzal iniciativu soupeř a velmi rychle snížil, my jsme však vzápětí přidali třetí branku. Následně jsme několik hráčů prostřídali a domácí na nás vytvořili velký tlak, po kterém jsme bohužel dvakrát inkasovali, takže se nakonec musíme spokojit pouze s bodem.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , D. Bálek [-] , O. Červený [-] (46. J. Valečka [-] ) , V. Čížek [-] (59. K. Kovařík [-] ) , D. Novák [-] , J. Duchek [-] , O. Novotný [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-] (85. J. Kolář [-] ) , P. Javorský [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , D. Kuchárik [-] (46. P. Hodl [-] ) , M. Moravčík [-] (59. P. Matějka [-] ) , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , J. Pitel [-] (71. J. Koželuh [-] ) , R. Farný [-] , J. Brtník [-] , D. Kaiser [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 33. V. Čížek , 90. J. Duchek - 15. J. Pitel , 24. D. Kaiser , 59. R. Farný .
Hráči zápasu: P. Javorský - J. Brtník .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: Duda Václav - HEBR David, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Miloslav Matoušek
Tip experta: výhra domácích

V tomto duelu zůstanou všechny body na straně domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích