T. Linhart 42. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 18:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek doma nestačil na Chanovice


Branky


42. T. Linhart (p.) - 18. M. Jakub , 88. J. Prýmas
12

Hrádek prohrál ve 25. kole s Chanovicemi 1-2. V zápase, kde ani jednomu týmu už o nic nešlo, rozhodl o vítězství hostů v 88. minutě Prýmas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Oba týmy vstoupily do zápasu oslabeni o několik klíčových hráčů. Hrádek začal o něco aktivněji a v úvodních minutách párkrát nebezpečně zahrozil, vedoucí gól z toho však nebyl. V 18. minutě nečekaně udeřili Chanovice z brejku, Černohorský našel přesnou přihrávkou Jakuba, který se kličkou brankáři dostal do těžké pozice, ale přesto zakončení zvládl výborně. Hrádek měl v dalších minutách několik dobrých šancí, ale buď si ve finální fázi vedl nepřesně nebo jeho pokusy zlikvidovala pozorná obrana soupeře v čele s kvalitním brankářem. Gólový půst domácího týmu skončil ve 41. minutě, kdy hostující Petřík nešťastně zahrál rukou a rozhodčí následně přisoudil pokutový kop Hrádku. K tomu se postavil Linhart a přesnou střelou nedal brankáři šanci. 

 

 

Prýmas rozhodl o výhře Chanovic

Po přestávce si Chanovice vedly v defenzivě podstatně lépe a celkově zlepšily svoji hru. Hrádek už nebyl tak nebezpečný kromě šance Kutila, jenž nebezpečnou střelou prověřil hostujícího brankáře. Hosté spoléhali hlavně na protiútoky a největší šance v druhém poločase si připsali Šlehubr a Zoubek, oba ovšem neproměnili. Chanovice rozhodly o vítězství až v úplném závěru, v 88. minutě se prezentovali pohlednou kombinací Černohorský se Šlehubrem, druhý jmenovaný poté našel přihrávkou pod sebe Prýmase, který celou akci zakončil přesnou střelou. Chanovice vyhrály v předposledním kole nad Hrádkem 2-1. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér: Zápas jsme začali dobře, ale naše šance jsme nedokázali dotáhnout do gólového konce. Soupeř z ojedinělé šance vstřelil po rychlém protiútoku vedoucí branku. My jsme sice měli herní převahu i v dalších minutách, ale ve finální fázi jsme byli stále nepřesní. Na konci prvního poločasu se nám podařilo vyrovnat z pokutového kopu. Po přestávce už bylo utkání trochu utahané, Chanovice spoléhaly zejména na brejky a my jsme si snad kromě jedné šance nevytvořili žádné vyložené příležitosti. Hosté těsně před koncem využili našeho zaváhání a bohužel nám vstřelili druhý gól.

TJ Pfeifer Chanovice
Radim Šiška, trenér: V Hrádku už oběma soupeřům relativně o nic nešlo, přesto se hrál pěkný fotbal a oba týmy samozřejmě chtěly vyhrát. Nám se to podařilo hlavně díky zlepšení ve druhém poločase, kdy jsme jsme zápas zvládli takticky i fyzicky.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
T. Šoural [-] - F. Mareš [-] , R. Holeček [-] , Š. Fremund [-] , J. Sekyra [-] , M. Jiřina [-] , J. Kutil [-] , J. Brabec [-] , S. Ryba [-] , T. Linhart [-] , M. Pavlíček [-]

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Polena [-] , J. Petřík [-] , D. Pavlovský [-] - L. Černohorský [-] , M. Šabek [-] , M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] - V. Zoubek [-] , M. Jakub [-] - L. Pícka [-]

ŽK: 83. J. Brabec .
Hráči zápasu: M. Jakub .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: STROLENÝ Petr - PRESSL Václav, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Miloslav Matoušek
Tip experta: výhra domácích

Těžko určit, kdo bude lepším týmem, ale půjde určitě o pěkný zápas, i když víc věřím Hrádku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích